Rottingstol

12 st produkter
  • Rotting
509637(10).jpg

Vilken rottingstol passar bra att ha utomhus?

Det finns många olika modeller av rottingstolar. Vi har ett ganska brett sortiment med möbler i konstrotting. Hos oss kan du hitta snygga trädgårdsstolar, hela soffgrupper, eller ett mysigt caféset med matchande bord. Vi har ihopfällbara modeller med dynor som är vattenavstötande. Då kan du använda dem utomhus utan att oroa dig för att de kommer skadas. Kolla in vårt sortiment på Trademax.

Hur gör jag rottingstolen skön att sitta i?

Du kanske undrar om rottingstolar är sköna att sitta i, och sanningen är att vi tycker att de är väldigt bekväma. Dessutom blir de extra bekväma med dynor. Om bekvämlighet är mycket viktigt för dig kan du leta efter en modell med ergonomisk ryggform. Ett högt ryggstöd som är lite bakåtlutat ger ett bra stöd för rygg och svank. En dyna och kudde gör den extremt skön att sitta i. Perfekt för utomhusfika under de varma tiderna på året.

Kan jag använda rottingstolar inomhus?

En rottingstol passar perfekt i sovrummet. Rottingstolar har fördelen att de smälter in i olika miljöer tack vare sin tidlösa design. Du kan ge stolen en personlig touch med en färgstark filt, eller kudde. Du kan även ha rottingstolar i vardagsrummet. De är praktiska att ha i små lägenheter. Du kan ha ett set med rottingstolar för att bjuda på kaffe när du får besök. När du är själv kan du plugga, läsa eller titta på TV i samma stol. Det blir anpassningsbara möbler som är sköna att ha till alla tillfällen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Materialval (1)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)