Barstol & barpall

1 079 st produkter
701160(1).jpg
Kampanj

Kom upp lite högre med en barstol. Här på Trademax finner du ett stort utbud av barstolar i olika modeller och material, och med hög sittkomfort. Välj den barstol som du gillar och tror passar ditt hem bäst, och var inte rädd för att sticka ut lite! Vi erbjuder allt ifrån stilrena modeller med enkelt formspråk, till riktigt coola barstolar sätter pricken över i:t!

Barstolar och barpallar i snygga och bekväma designer

Med ett barbord kommer också behovet av barstolar. Ett barbord är högre än normala bord och därför är det opraktiskt att kombinera det med vanliga stolar. En barstol kan ses som en högre pall, med stil och elegans som matchar barbordet perfekt. Men barstolen passar även utmärkt som extra sittplats vid köksön. Du hittar våra barstolar i en mängd olika varianter och designer, och spännande modeller för både ögat och ergonomin. Vad sägs till exempel om anpassningsbar höj och sänkbar barstol, eller en barstol med armstöd för riktigt skön sittkomfort? Kanske är du ute efter en stilren barstol med enkelt formspråk, eller en iögonfallande barstol med exklusivt uttryck? Här finns något för alla! Välj mellan traditionella modeller med fast konstruktion, eller trendiga snurrbara samt höj och sänkbara varianter. När du vill köpa barstol billigt och enkelt, utan att behöva kompromissa med design och komfort, ja då är Trademax det givna alternativet.

 

Snygga barstolar i olika stilar

I vårt breda utbud hittar du barstolar som verkligen låter pryda sin plats i hemmet. Kanske söker du barstolar i industistil, lantliga, moderna eller retroinspirerade barstolar? Eller något helt annorlunda, något i just din stil. Här finner du barstolar och barpallar i olika material och färger för en personlig stil som präglas av hög kvalitet. Välj mellan barstolar i material som:

  • Trä
  • Skinn
  • Läder
  • Tyg 
  • Sammet
  • Ek
  • Metall

För dig som eftersträvar riktigt hög sittkomfort rekommenderar vi våra stoppade barstolar. Här sitter du mjukt och bekvämt, länge! Mixa och matcha bland barstolar i olika färger och nyanser och att hitta dina favoriter. Vi erbjuder allt ifrån trendiga vita barstolar och stilrena barstolar med effektfull svärta, till härligt färgstarka barstolar med kulörer med livfullt och glatt uttryck. Hos oss kan du köpa billiga barstolar, oavsett om du söker klassiska barstolar i brunt eller svart läder, eller vill inreda trendigt och retroinspirerat med exempelvis gula eller röda barstolar. För dig som söker efter barstolar till uteplatsen så hittar du vårt utbud av barstolar för utomhusbruk här.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Tvättbar
Höj och sänkbar
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Stapelbar
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj