Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Barstolar

580 st produkter

Populära filtreringar

En barstol, även kallat barpall är en sittmöbel vi idag ofta ser både i kök, vid ett högt skrivbord eller i en bar. Att ha höga möbler kan göra att det lilla rummet känns lite luftigare. Att ha barstolar vid köksön eller frukostbaren i köket skapar en naturlig mötesplats under dygnets alla timmar. Gästerna kan hänga med dig i köket, och barnen kan göra läxorna medan ni lagar mat. Barstolar finns i många olika varianter, höj och sänkbara, med och utan armstöd och i många olika material. När du vill köpa barstol billigt och enkelt, utan att behöva kompromissa med design och komfort, ja då är Trademax det givna alternativet. Välj den barstol som du gillar och tror passar ditt hem bäst, och var inte rädd för att sticka ut lite! Vi erbjuder allt ifrån stilrena modeller med enkelt formspråk, till riktigt coola barstolar sätter pricken över i:t!

Härligt häng med snygga barstolar

  • Vad utmärker en bra barstol?

    En bra barstol ska passa gäster i olika åldrar. Då måste det vara lätt att ta sig upp i stolen och lätt att ta sig ner från den. Gammelmormor ska kunna ta en drink i samma barstol som ungen kan klättra upp och ner i. En barstol behöver en stabil yta att stå på och gärna ha fotstöd för en skönare sittställning. Om barstolen behöver rygg och eller armstöd är upp till dig, men med ett ryggstöd kan den uppfattas som mer bekväm under en längre session.
  • Finns det olika modeller av barstolar?

    En barstol kan se ut på många vis. Som en hög pall, som en hög stol och vara i många olika material. Det finns barstolar både med och utan fotstöd, ryggstöd eller armstöd. Vad passar bäst hos dig, en mjuk barpall, eller kanske en i metall för att få fram den där industriella känslan? Vill du att dina barstolar ska stå på stativ eller på ben? Kika bland Trademax olika modeller och hitta just de barstolar som passar hemma hos dig.
  • Kan barstolen användas utomhus?

    Visst kan du vid fint väder bära med dig dina barstolar och barpallar ut för att änvändas ute. Men låt de inte stå ute under natten eller vid dåligt väder. Är du egentligen ute efter en barstol för utomhusbruk så kan du kika på vårt sortiment av barstolar som passar för utomhusbruk.