Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 400 produkter
1
...
17

Populära filtreringar

Sitt bekvämt i en karmstol från Trademax. Hos oss hittar du karmstolar som är ergonomiskt utformade för maximal sittkomfort. Tack vare sitt sköna formspråk med den formade ryggen och armstöden så sitter du riktigt behagligt i en karmstol. Med genomtänkt design är våra karmstolar dessutom riktigt snygga som inredningsdetalj. Kanske är du ute efter en karmstol till din matplats, eller till hallen eller sovrummet? I vårt breda utbud av karmstolar i olika modeller, material och stilar finns en karmstol för alla hem, rum, smaker och behov.

Karmstolar i många olika utseenden och material

Karmstolar är ett samlingsnamn för stolar med rygg- och armstöd, men det finns dock mängder av olika modeller och varianter att välja mellan. I vårt sortiment hittar du allt från karmstolar i enkelt och stilrent formspråk, till större och fåtöljliknande karmstolar. Välj mellan karmstol stoppad för mjuk komfort, eller karmstol utan stoppning för trendig design och skön retrokänsla. Vi har karmstolar för alla hem och inredningsstilar, oavsett om du är efter eleganta, stilrena eller moderna varianter. Hos oss hittar du exempelvis:

  • karmstolar i trä
  • karmstolar i skinn
  • karmstolar i läder
  • karmstolar i sammet
  • karmstolar i ek

Vi har karmstolar i populära standardfärger som vit och svart, men även karmstolar i dova nyanser och riktiga färgklickar. På jakt efter karmstol till matbord? Passa på att kolla in vårt breda utbud av matbord och skapa skapa en komplett matgrupp - precis i din smak!