Sittsäck & sackosäck

56 st produkter
1008492(1).jpg

Sittsäck eller saccosäck – kalla det vad du vill. Här kan du slappna av och få ut maximalt av din vila. Sjunk ner och känn denna bekväma sittsäck formas efter din kropps konturer. Med sittsäckar eller saccosäckar skapar du nya möjligheter för din vila eller under kreativa stunder. Placera den i ett hörn, under skrivbordet eller mitt på golvet. Möjligheterna är i stort sett oändliga när du har en sittsäck eller sittpuff i ditt hem. Välj mellan flera olika färger och storlekar ur Trademax sortiment. Hos oss köper du snygg och billig sittsäck!

Höj mysfaktorn med en komfortabel sittsäck

När sittsäcken introducerades var många först skeptiska till dess utseende och ergonomiska egenskaper. Idag förekommer de dock i var och varannat hem som en uppskattad sittmöbel i såväl tv-rummet som i barnrummet. Eftersom fyllningen i en sittsäck formas efter kroppens form så ger den väldigt skön komfort, oavsett om du vill sitta eller ligga i den. En sittsäck eller saccosäck passar alla åldrar, barn som vuxna och även äldre personer som önskar avlasta till exempel ryggen. Bli inte förvånad om dina gäster bråkar om vem som ska få sitta i den. Sittsäckar är uppskattade och fungerar utmärkt som extra sittplats i vardagsrummet när du har gäster på besök. Den smidiga designen gör dem enkla ta fram, samt plocka undan efter behov och önskemål. Med en sittsäck eller saccosäck får du en funktionell möbel som är lika snygg och trendig, och dessutom flexibel och flyttbar.

 

Sittsäckar och saccosäckar i olika utföranden

“Sitt bekvämt i en säck”. Det kanske inte låter så övertygande, men en saccosäck med fyllning av småbitar av polystyrene (frigolit) cellplastkulor är både ergonomisk och komfortabel. Hos oss hittar du sittsäckar och saccosäckar i olika modeller och utföranden, vad sägs om sittsäck formad som en fåtölj med bekvämt ryggstöd? Välj mellan olika storlekar och färger, och hitta en som passar just dig och ditt hem. Vi erbjuder sittsäckar och saccosäckar som passar det såväl det trendiga hemmet, som det lantliga, klassiska och retroinspirerade. För den mindre lägenheten lämpar sig en mindre saccosäck utmärkt, medan det större hemmet för fördel kan satsa på en rymlig och stor sittsäck.

 

Att tänka på när du väljer sittsäck

När du har bestämt dig för att köpa en sittsäck eller saccosäck kan det vara lite klurigt att bestämma sig för vilken som passar just dig bäst. Det finn en hel uppsjö av olika varianter och utföranden att välja mellan. Fundera på vilka behov och önskemål du har. Är du ute efter en stolliknande sittsäck, eller önskar du en saccosäck där du kan välja mellan sittande, halvliggande eller liggande position? Hos oss hittar du ergonomiskt formade sittsäckar där du sitter riktigt bekvämt, men även traditionella sittsäckar som passar utmärkt oavsett om du vill koppla av sittandes eller liggandes. Välj mellan stilrena färger som svart, grå och beige eller låt en saccosäck i exempelvis rött, lila, grönt eller orange bli en härlig färgklick i hemmet.

 

Skötselråd

Letar du efter en sittsäck som tål spill så rekommenderar vi att du väljer en sittsäck av materialet polyester. Dessa är nämligen vattenavvisande och därför väldigt lätta att hålla rena och fräscha. En saccosäck i tyg rengör du enkelt med en fuktad trasa. Vid grövre fläckar går det bra att använda vanlig såpa. Skulle du behöva använda starkare rengöringsmedel rekommenderar vi att du testar att testa att applicera lite på en mindre yta först för att försäkra dig om att materialet inte påverkas negativt. En del av våra saccosäckar i tyg har avtagbar klädsel. Dessa tvättar du enkelt i tvättmaskinen i 40°. Våra sittsäckar i materialet polyester.

Alla våra sittsäckar och saccosäckar är tillverkade i slitstarkt och kvalitativt material, men självklart ska de ändå användas med sunt förnuft. Precis som med andra möbler bör man vara extra varsam med vassa föremål vid sin sittsäck. Som sittmöbeln den är så är en sittsäck varken en hoppkudde, eller en leksak att åka runt på. Har du katt så var uppmärksam så att din saccosäcken inte blir en klösbräda till katten.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar