Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Sittsäck & saccosäck

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

När saccosäcken, eller sittsäcken som den också kallas, presenterades på marknaden var det många som skeptiskt höjde på ögonbrynen. Tanken på att ställa in en oformlig säck i vardagsrummet verkade konstig. Så satte man sig i den och förstod varför den är så skön. En sackosäck eller sittsäck formar sig efter kroppen och ger ett stöd där det behövs. Ryggen får vila och du sitter bekvämt. Hos oss på Trademax finns ett stort urval av sittsäckar eller saccosäckar som smälter in i alla miljöer och skapar trivsel för alla åldrar.

Höj mysfaktorn med en komfortabel saccosäck

  • Vem kan använda en sittsäck?

    De saccosäckar som finns hos oss på Trademax kan användas av alla eftersom de ger ett behagligt stöd för kroppen. Så snart du satt dig upptäcker du hur bekväm den är att sitta i. Har du ont i ryggen får du avlastning och om du bara vill luta dig tillbaka anpassar den sig efter din kropp och du kan sträcka ut. Barn älskar att sittsäcken är så formbar och tillåter rörlighet.
  • Var kan jag ställa en saccosäck?

    De saccosäckar och sittsäckar som du hittar hos oss på Trademax finns i många modeller och är tillverkade av olika material för att passa in i alla miljöer. Vill du ha en sackosäck i vardagsrummet kan du välja ett mjukt, dekorativt tyg, och i barnrummet eller under tak på altanen kanske det är bättre med en sittsäck i mer oömt material.
  • Är en sittsäck eller saccosäck slitstark?

    Saccosäckar är tillverkade av ett hållbart material för att du ska kunna röra dig obehindrat. Alla säckar har fyllning av små frigolitkulor som hålls på plats av en innersäck. Sittsäckarna är inte tillverkade för att hoppa i men tål normalt slitage. Har du frågor om de sackosäckar som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.