Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 7 av 7 produkter
Klappstolar och stapelbara stolar är praktiska och populära möbler för både inomhus- och utomhusbruk. Klappstolar är särskilt användbara vid tillfälliga evenemang eller när extra sittplatser behövs. De kan enkelt fällas ihop och förvaras när de inte används. Stapelbara stolar är lätta att stapla och tar därför minimalt med utrymme vid förvaring. Båda typerna av stolar finns i olika material och stilar för att passa olika inredningar och tillfällen. Med sin praktiska design är klappstolar och stapelbara stolar ett utmärkt val för att maximera utrymmet och ha extra sittplatser till hands.

Gör plats för många med klappstolar & stapelbara stolar

  • I vårt sortiment erbjuder vi noggrant utvalda stapelbaraoch hopfällbara stolar och pallar som alla är såvälstabila, som bekväma att sitta på. Samtliga produkterhåller hög kvalitet och är gjorda för att kunna användasbåde ofta och länge.</p

    Absolut. Klappstolar passar lika bra att ha såväl utomhussom inomhus när man är i behov av extra sittplatser. Ochtack vare att de enkelt kan stuvas undan passar de dessutomperfekt att ha i husvagnen, på båten eller i stugan där manoftast har lite ont om utrymme.
  • Kan jag handla stapelbara stolar billigt på nätet?

    Hos oss på trademax.se kan du botanisera bland ett flertalolika stapelbara stolar och klappstolar till billigapriser, och göra ditt köp bekvämt online. Hitta dinafavoriter, och beställ redan idag!