Klappstol & stapelbar stol

15 st produkter
Kampanj

Gör plats för många med klappstolar & stapelbara stolar

Extra sittplatser av modell klappstol eller praktiska stapelbara matstolar är alltid bra att ha till hands för t ex stora middagar och högtidsfiranden, men fungerar också utmärkt för den trångbodde som vill satsa på compact living. Här på Trademax hittar du ett gäng prisvärda varianter i snygg och praktisk design.

Är klappstolar och stapelbara stolar tillräckligt stabila?

I vårt sortiment erbjuder vi noggrant utvalda stapelbara och hopfällbara stolar och pallar som alla är såväl stabila, som bekväma att sitta på. Samtliga produkter håller hög kvalitet och är gjorda för att kunna användas både ofta och länge.

Vad är skillnaden mellan en klappstol och en stapelbar stol?

En klappstol kallas ibland också för fällstol, helt enkelt för att den på ett smidigt sätt kan fällas ihop när den inte används. Stapelbara stolar är i regel inte hopfällbara men kan istället staplas på varandra, i syfte att ta upp mindre plats.

Fungerar klappstolar att ha utomhus?

Absolut. Klappstolar passar lika bra att ha såväl utomhus som inomhus när man är i behov av extra sittplatser. Och tack vare att de enkelt kan stuvas undan passar de dessutom perfekt att ha i husvagnen, på båten eller i stugan där man oftast har lite ont om utrymme.

Kan jag handla stapelbara stolar billigt på nätet?

Hos oss på trademax.se kan du botanisera bland ett flertal olika stapelbara stolar och klappstolar till billiga priser, och göra ditt köp bekvämt online. Hitta dina favoriter, och beställ redan idag!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj