categoryTopBlock

Regissörstolar

92regissörstolar på rea
Stolar

Vad är en regissörsstol?

Tankarna dras naturligt till Hollywoods alla filmer och stolarna som står redo bakom kameran. Namnet är inspirerat av denna typ av stol. En regissörsstol är för det mesta en vikbar stol som i de allra flesta fall har en ram av trä. Som sits och duk har du tyg eller duk. Det är en mycket praktisk stol när du vill ha flexibla lösningar som dessutom är estetiskt tilltalande.

Kan jag ha regissörsstolar på altan eller balkong?

Du kan absolut inreda balkong och uteplats med regissörsstolar och sitta bekvämt. Stolarna är eleganta och stilrena. Du kan välja mellan vikbara och fasta stolar för en flexiblare inredning vilket är praktiskt när det kommer gäster. Har du en uteplats kan regissörsstolar vara ett skönt alternativ att njuta av en stilla dag. Det du bör tänka på är att skydda stolarna från regn då tyget gärna suger upp vatten som kan påverka trädetaljer i längden.

Är regissörsstolar stabila?

Tack vare omsorgsfull design är regissörsstolar stabila alternativ. Därför är regissörsstolen mycket uppskattad på balkonger, uteplatser och inomhus. Det finns olika material och design som gör att du kan hitta en stol som matchar din uteplats. Regissörsstolar är även lätta att matcha med övrig inredning inomhus.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Antal stolar
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende