Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Enkelsäng med förvaring

42 st produkter
Visar 24 av 42 produkter
12

Vare sig du har ont om eller gott om plats är förvaring ofta ett problem. Ett sätt att lösa platsbristen är en enkelsäng med förvaring. Genom att kombinera din enkelsäng med förvaring sparar du utrymme och har dessutom saker nära till hands. Denna praktiska lösning trollar bort alla de där sakerna som du inte vet var du ska göra av, men på ett elegant vis.

Ta vara på varje utrymme med en enkelsäng med förvaring

  • Vilken sorts enkelsäng med förvaring ska jag välja?

    Som alltid ska du välja en säng som passar dina behov och gör att du sover gott om natten. När det gäller enkelsäng med förvaring är det bra att fundera över vad det är du vill förvara och hur stor plats det tar. Du vill inte ha för lite förvaringsutrymme.
  • Var ska jag placera min enkelsäng med förvaring?

    En enkelsäng med förvaring kan du placera var som helst, så länge det går att dra ut förvaringslådan eller förvaringslådorna under. Har du ett sängbord bredvid sängen är det bra om det går att flytta på eller om du kan placera det så att det är ur vägen. Vissa enkelsängar med förvaring har förvaringslådan under madrassen och då är du oberoende av var sängen står.
  • Vad kan jag förvara i min enkelsäng med förvaring?

    Det kan vara praktiskt att förvara täcken, kuddar, extra filtar eller lakan i förvaringslådorna. Om det är en säng till ett barn kanske kramdjuren vill sova i förvaringslådorna i sängen. Om du har gäster då och då kan det vara praktiskt att förvara en uppblåsbar madrass i dina förvaringslådor.