Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Dubbelsäng med förvaring

27 st produkter
Visar 24 av 27 produkter
12

En dubbelsäng tar upp en stor yta av sovrummet och det är en massa plats som är synd att slösa bort. Välj en dubbelsäng med förvaring billigt från oss, så utnyttjar du den döda ytan under din dubbelsäng. Du får lättare att hålla ordning och frigör plats på andra ställen med en dubbelsäng med förvaring.

Få mycket extra plats med en dubbelsäng med förvaring

  • Hur ska jag placera min dubbelsäng med förvaring?

    För att det ska vara enkelt att komma åt förvaringen under din dubbelsäng är det bra att inte ställa andra möbler i vägen. Försäkra dig om att lådor och dylikt under din dubbelsäng går att dra ut tillräckligt för att komma åt det du förvarar där.
  • Vad kan jag ha i förvaringsutrymmet till min dubbelsäng?

    Vanligt är att ha täcken och kuddar i en dubbelsäng med förvaring, men du kan även ha lakan och filtar där. Kanske har du utrymme nog att även förvara de kläder som inte är i säsong just nu eller sådant du vill bevara, som din gamla favoritnalle.
  • Hur mycket förvaring är bra att ha under min dubbelsäng?

    Ju mer förvaringsutrymme du har under dubbelsängen desto mer frigör du plats på andra ställen. Eftersom mycket av det som är vanligt att förvara i en säng med förvaring är skrymmande är det lämpligt med så stora förvaringsutrymmen som möjligt. Troligtvis kommer du dessutom inte att få färre saker att förvara med tiden, utan tvärtom. Ha det gärna luftigt i förvaringen du har i eller under din dubbelsäng. Och glöm inte bort vad du förvarar där, bara för att det är väl undanstoppat.