Säng med förvaring 90x200

11 st produkter
Kampanj
  • 90x200
576958(1).jpg
Säng med förvaring 90 cm är en praktiskt sängtyp som ger dig fördelen av att även kunna förvara saker så som sängkläder. Säng med förvaring 90 är perfekt för studentrummet eller för den som bor trångt då du kombinerar en kompakt säng med förvaring. Välj en säng med förvaring i 90-bredd från Trademax om du vill optimera boytan men samtidigt behålla komfort och kvalitet i sängen.

Behöver man särskilda lakan till en 90 cm säng medinbyggd förvaring?

Nej, bäddmåttet påverkas inte av att det finns förvaringunder sängen. Vare sig det är en kontinentalsäng medinbyggd förvaring eller en vanlig säng med utdragbaralådor. Har du köpt en 90 cm säng med förvaring fungerar detalldeles utmärkt med vanliga lakan avsedda för 90 cmbäddmått.

Är en 90 cm sängstomme med förvaring lämplig för barn?

En sängstomme med förvaring passar mycket bra till barn,liksom ett bäddmått på 90 cm. Förvaring under sängen gördet enkelt att stuva undan leksaker, pyssel, gosedjur ochannat som annars gärna hamnar huller om buller i ettbarnrum.

Kan två 90 cm sängar med förvaring sättas ihop till endubbelsäng?

Självklart. Inbyggd förvaring är inget hinder för attanvända två 90 cm sängar som dubbelsäng, så länge det gåratt komma åt förvaringen.

Vilken slags förvaring finns till en 90 cm säng?

På Trademax erbjuder vi 90 cm sängar med olika typer avförvaring, både kontinentalsängar med förvaring inbyggdunder madrassen samt varianter med lådor undertill.Samtliga modeller är både prisvärda och av hög kvalitet.Beställ en ny 90 cm säng med förvaring till billigt prisredan idag - alltid bekvämt och smidigt här på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj