Säng med förvaring 160 cm

47 st produkter
Kampanj
  • 160x200
1494462(1).jpg
Säng med förvaring 160 cm är en praktiskt sängtyp som ger dig fördelen av att även kunna förvara saker så som sängkläder. Säng med förvaring 160 är en rymlig säng för två person där flertalet av våra 160-sängar består av två 80-sängar som har dubbla förvaringsmöjligheter. Kombinera din säng med förvaring i 160 cm med en tjock bäddmadrass och du undviker känslan av två åtskilda sängar. Välj en säng med förvaring i 160-bredd från Trademax om du vill optimera boytan men samtidigt behålla komfort och kvalitet i sängen.

Vad finns det för fördelar med en 160 cm säng medförvaring?

En säng 160 cm är ett bra alternativ som dubbelsäng ellerför den som älskar att kunna sträcka ut sig i sängen.Förvaringen gör att du kan satsa lite extra på sängen, dåden kommer spara dig utrymme. När det kommer till förvaringkan man sällan få för mycket.

Hur väljer jag rätt modell?

När det kommer till modeller i 160 cm med förvaring såfinns det olika typer av förvaringsmöjligheter. En del harlådor du kan dra ut och hos andra lyfter man madrassen.Vilken modell som är bäst beror lite på utrymmet isovrummet.

Går det att välja en 160 cm kontinentalsäng medförvaring?

Det finns olika modeller och även kontinentalsängar. Du kandärför välja den modellen du tycker passar dig.Kontinentalsängar i 160 cm med förvaring är uppskattade dåde finns i många olika modeller.

Skiljer sig komforten mellan sängar med förvaring ochutan?

Nej, du tummar inte alls på komforten. En säng 160 cm ärprecis lika skön som en säng som saknar förvaring. På vissamodeller syns lådorna under sängen och det är en smaksak.På Trademax.se kan du köpa din nya säng till billigt prisonline.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj