Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 39 produkter
12

Populära filtreringar

En trälampa är en vacker och naturlig belysningsstil som skapar en varm och inbjudande atmosfär i rummet. Med sin unika kombination av trä och ljus ger den en harmonisk och rustik känsla i ditt hem. En lampa i trä från Trademax är både funktionell och stilfull, perfekt för att lysa upp en mysig hörna eller använda som en dekorativ detalj i rummet. En trä lampa naturliga material ger en tidlös och elegant touch till inredningen och kan komplettera många olika inredningsstilar. Skapa en avslappnad och mysig atmosfär med en eller flera trälampor från Trademax.

Vanliga frågor om lampor i trä

  • Varför ska jag välja en trälampa?

    Lampor trä är stabila och hållbara. Dessutom är trä ett material som tillsätter en mjuk och naturlig touch på din inredning. Trä kan komma i olika färger, ljusa eller mörka, och därmed matchas till olika stilar och miljöer. Här hos oss på Trademax har vi snygga lampor med trädetaljer eller trästativ i snygg design. Har du någon fråga kring våra lampor kan du ta kontakt med vår kundtjänst, vi besvarar alla frågor och kan hjälpa dig att hitta den lampa du söker.
  • Hur inreder jag med lampa i trä?

    Trä är ett material som passar i olika miljöer, därför är en trä lampa lättare att inreda med än en lampa i till exempel metall. När du väljer dina trälampor bör du i första hand tänka på färgen på träet. Har du redan möbler i trä i rummet kan det vara en bra idé att matcha samma nyans på dina lampor i trä, för att skapa balans och enhetlighet. Har du till exempel ett soffbord i mörkt trä i vardagsrummet, passar det om du väljer en lampa trä i mörkt trä.
  • Var passar en golvlampa i trä?

    En golvlampa i trä kan du använda i olika rum. Ställ den bredvid skrivbordet i ditt hemmakontor för att få ett mysigt sken när du arbetar. Eller kanske vill du ha trä lampor i sovrummet som sänglampa. Den vanligaste användningen är självklart att ha den som läslampa när du sitter i din mysfåtölj och njuter av din favoritbok eller tidning. En golvlampa i trä är en tidlös, klassisk lampa att ha i alla rum.