Lampor i trä

Visar 62 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Trä

Varför ska jag välja en trälampa?

En lampa i massivt trä är stabil och hållbar. Dessutom är trä ett material som tillsätter en mjuk och naturlig touch på din inredning. Trä kan komma i olika färger, ljusa eller mörka, och därmed matchas till olika stilar och miljöer. Här hos oss på Trademax har vi snygga lampor med trädetaljer eller trästativ i snygg design. Har du någon fråga kring våra lampor kan du ta kontakt med vår kundtjänst, vi besvarar alla frågor och kan hjälpa dig att hitta den lampa du söker.

Hur inreder jag med lampa i trä?

Trä är ett material som passar i olika miljöer, därför är en trälampa lättare att inreda med än en lampa i till exempel metall. När du väljer din lampa bör du i första hand tänka på färgen på träet. Har du redan möbler i trä i rummet kan det vara en bra idé att matcha samma nyans, för att skapa balans och enhet. Har du till exempel ett soffbord i mörkt trä i vardagsrummet, passar det om du väljer en golvlampa i massivt mörkt trä.

Var passar en golvlampa i trä?

En golvlampa i trä kan du använda i olika rum. Ställ den bredvid skrivbordet i ditt hemmakontor för att få ett mysigt sken när du arbetar. Eller ha den i sovrummet som sänglampa. Den vanligaste användningen är självklart att ha den som läslampa när du sitter i din mysfåtölj och njuter av din favoritbok eller tidning. En golvlampa i trä är en tidlös, klassisk lampa att ha i alla rum.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Form
Funktion
Mått (ØxH) mm
Stil
Pris
Utseende (1)
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj