Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Dekorationsbelysning

20 st produkter
Visar 20 av 20 produkter

Bra belysning av olika slag är A och O när man vill skapa en härlig och trivsam känsla i sitt hem. Förutom allmänbelysning och funktionella lampor, behövs också dekorationsbelysning för att få till den där mysiga atmosfären man gärna vill ha.

Höj mysfaktorn hemma med dekorationsbelysning

 • Vad är dekorationsbelysning?

  Dekorationsbelysning är ett samlingsnamn för olika typer av lampor och ljuskällor som används främst som dekoration, i syfte att skapa en mysigare och mer stämningsfull känsla såväl inomhus som utomhus.
 • Hur många ljuskällor bör man ha i ett rum?

  En vanlig rekommendation är att satsa på åtminstone 5-7 olika ljuskällor i varje rum. Kombinera gärna lampor av olika modeller och med olika intensitet för bästa effekt. Här på Trademax hittar du dels ett generöst utbud av vackra och stilfulla lampor för dekorationsbelysning, men också andra ljuskällor för t.ex. effektiv allmänbelysning eller funktionell arbetsbelysning.
 • Hur ska man tänka kring dekorationsbelysning utomhus?

  Att pynta trädgården eller balkongen med dekorationsbelysning är ett perfekt sätt att höja mysfaktorn utomhus. Viktigt att tänka på är dock att man noga kontrollerar att den belysning man önskar sätta upp verkligen är avsedd för utomhusbruk. Detta för att undvika riskabla kortslutingar och att lamporna går sönder.
 • Av vilken anledning bör jag handla dekorationsbelysning på nätet?

  Här på Trademax har vi förmånen att kunna erbjuda ett mycket bra urval av snygga, kvalitetssäkrade och dekorativa lampor för stämningsfull belysning. Dessutom har vi gjort det enklare och mer prisvärt än någonsin att handla på nätet. Köp din nya dekorationsbelysning billigt online här på trademax.se!