Snygga och funktionella sänglampor

2 627 st produkter
Kampanj
1808702(1).jpg

Hos Trademax hittar du ett brett utbud av sänglampor! Välj mellan sänglampor olika stilar och design i mässing, krom, koppar, kristall, trä och metall. Hos oss hittar du såväl sänglampor med LED och halogen som med traditionell glödlampa. Med en dimbar sänglampa kan du praktiskt själv styra ljusstyrkan efter behov. Vrid ner ljusstyrkan för att skapa en stämningsfull mysbelysning i sovrummet och vrid upp den när du behöver bra belysning för att läsa din favoritbok. Välj mellan vägghängd eller stående sänglampa på fot. 

Vikten av sänglampor för ditt sovrum

Vilken typ av sänglampa du väljer till sovrummet är otroligt viktigt för helhetsintycket! Trots detta är det en inredningsdetalj som man inte alltid tänker på eller rent glömmer bort. Det är en inredningsdetalj som skapar en inbjudande och ombonad känsla i sovrummet som har stor betydelse för trivsamheten. Satsa på en sänglampa som skapar en stämnignsfull belysning som du trivs med, men som ändå ger dig tillräckligt med ljus för att kunna läsa en bok eller tidning i sängen. 

Om du har ett sovrum inrett i romantisk stil med så passar en sänglampa med fot i ljust trä och en lampskärm i vackert tyg alldeles utmärkt. Eller kanske vill du istället välja att bryta av med en modern sänglampa i mässing som blir ett blickfång på nattduksbordet? Kanske väljer du helst en stilren och diskret sänglampa som inte tar alltför mycket uppmärksamhet från resten av inredningen i rummet? Oavsett vad så hittar du sänglampor för just ditt hem i Trademax breda sortiment. 

 

Sänglampa med fot eller vägghängd?

Du kan välj att ha en stående sänglampa med fot på nattduksbordet. Du kan med fördel välja en lampa med arm som du kan justera så att du kan ändra ljusets riktning efter behov. Eller så kan du istället välja en vägghängd modell som du praktiskt fäster på väggen ovanför sängen. På det här sättet spar du utrymme på nattduksbordet där du kan ha plats för något annat. Vilken typ av sänglampa du väljer är helt upp till dig. Och du kan när som helst byta ut dina sänglampor när du har tröttnat. Vårt tips är att välja sänglampa med omsorg som skapar den där ombonade och trivsamma känslan i ditt sovrum som du vill vakna upp till, varje dag! 

Lys upp ditt sovrum med kärlek! Låt dig inspireras av mysig sovrumsbelysning i Trademax noggrant utvalda sortiment av sänglampor. 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Höj och sänkbar
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Med belysning
Funktion
Stil
Typ
Dimbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj