Golvlampa

1 052 st produkter
Kampanj
1898073(1).jpg

En golvlampa är den perfekta accessoaren för ditt vardagsrum och fungerar dessutom alldeles utmärkt som allmän belysning i sovrum. Golvlampan är valet för dig som inte vill att hela rummet ska fyllas av ljus, utan att ett område får en jämn och skön belysning. Dessutom finns det golvlampor speciellt anpassade för punktbelysning som är oumbärliga när en god bok ska avnjutas. På Trademax hittar du golvlampor som är lika snygga och stilfulla som funktionella, och vi har garanterat en golvlampa som faller dig i smaken!

Golvlampor som kan användas till allt

Golvlampor är praktisk belysning som kan användas till det mesta i ditt hem, det är bara din egen fantasi som sätter gränserna. Hos Trademax hittar du dessutom golvlampor som är lika snygga som funktionella och passar alla rum.

Golvlampor är det perfekta komplimentet till allmänbelysning i ett rum som ofta består av taklampor eller vägglampor.. Med en golvlampa har du möjlighet att skapa en mer behaglig och stämningsfull belysning i rummet. Dessutom är den praktisk eftersom du kan justera ljuset efter behov och punktbelysa delar av rummet dit taklampan inte når. En golvlampa fyller många smarta funktioner som gör det lätt att förstå varför de är en stor favorit på Trademax! Dessutom har vi ett brett utbud av golvlampor i olika utföranden och design som passar de flesta hem och miljöer.

 

Att välja rätt golvlampa

Vilken golvlampa som passar bäst för just ditt hem är till stor del en smaksak. Men det är viktigt att fundera över vilken funktion du vill att din golvlampa ska fylla. Om du vill ha en golvlampa i läshörnan i vardagsrummet så är det smidigt att kunna justera ljuset och punktbelysa utefter behov, då kan du med fördel välja en golvlampa med arm som du kan ändra posotion på. Om du istället vill ha en lite mer stämningsfull belysning i exempelvis hallen som kompliment till takbelysningen så kan du i princip välja vilken golvlampa som helst som faller dig i smaken. 

Hos trademax hittar du golvlampor för alla hem. Oavsett om du är ute efter en golvlampa i retro-stil eller i modern design så hittar du den hos oss. Välj mellan golvlampa i mässing, koppar, krom, trä, metall och mycket mer. En häftig golvlampa på rätt ställe blir minst lika mycket en snygg inredningsdetalj som praktisk belysning och kan verkligen lyfta helhetsintrycket i ett rum. Ta en titt på Trademax breda sortiment av golvlampor redan idag! 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Typ
Stil
Dimbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj