Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Fönsterbelysning & fönsterlampa

721 st produkter
Visar 24 av 721 produkter
1
...
31

Populära filtreringar

Trademax erbjuder ett brett utbud av fönsterlampor för alla hem och inredningsmiljöer. Fönsterlampor kan göra otroligt mycket för att lyfta helhetsintrycket i ett rum och skapa en ombonad och hemtrevlig känsla. Dessutom är det vackert att se på ett fönster utifrån som lyser upp i mörkret och ger ett inbjudande intryck. På Trademax hittar du snygga fönsterlampor i en mängd olika stilar, former och designer. Vi har allt från hängande fönsterlampor till fönsterlampor på fot i olika utföranden. Hos trademax hittar du billiga fönsterlampor online för just ditt hem! 

Fönsterlampor i alla stilar

 • Vilken typ av fönsterlampa ska jag välja?

  Vilken typ av fönsterbelysning du ska välja för just ditt hem beror både på vilken funktion du vill att den ska fylla och vilken stil som faller dig bäst i smaken. Hos Trademax hittar du både fönsterlampor med LED, glödlampa och batteridrivna.
 • När ska jag välja hängande fönsterlampor?

  En hängande fönsterlampa fungerar både som en stilfull dekoration samtidigt som det skapar en stämningsfull känsla i rummet och i fönstret. Det finns många olika stilar att välja mellan, välj en stil du tycker om och passar i ditt hem. En fördel med en hängande fönsterlampa är att du inte behöver ett fönsterbräde för att kunna få ljus i fönstret. Lampan hänger du enkelt i en gardinstång eller i ett väggfäste. Ett hett inredningstips som passar nästan alla hem oavsett stil är en hängande pendellampa med en glödlampa med exponerad glödtråd. Den går också lätt att matcha med en stående fönsterlampa på fot i samma stil.
 • Fönsterlampa på fot, vilka fördelar finns det?

  Om du istället föredrar en fönsterlampa på fot så har vi ett brett urval av stående modeller att välja mellan. Fördelen med fönsterlampor på fot är att du enkelt kan flytta runt dem i hemmet och på så vis variera din inredning. Du kan lätt flytta runt fönsterlampan, sänglampan på nattduksbordet eller bordslampan i läshörnan och skapa nya stilleben med ljuskällan som mittpunkt. Ett smidigt sätt att förnya hemmet utan att det behöver kosta så mycket. Små förändringar kan göra mycket för helhetsintrycket! Belysning kan göra otroligt mycket för inredningen i ett rum. Fönsterlampor är ett perfekt komplement till din rumsbelysning och skapar ett stämningsfullt ljus i rummet; inte minst under de mörka årstiderna.
 • Finns det inredningstips till min nya fönsterlampa?

  En stilren fönsterlampa kan du ha i många år framöver. Men du kan med fördel variera din fönsterbelysning efter säsong och årstid. Under sommarhalvåret passar en enkel hängande fönsterlampa perfekt medan under vinterhalvåret så passar det fint med en större fönsterlampa som sprider mycket ljus. För att sedan bytas ut till julbelysning. Du kan enkelt spegla årstiderna på ett hemtrevligt sätt i dina fönster med hjälp av fönsterlampor.