Fönsterbelysning & fönsterlampa

5 592 st produkter
Kampanj
1873447(5).jpg

Trademax erbjuder ett brett utbud av fönsterlampor för alla hem och inredningsmiljöer. Fönsterlampor kan göra otroligt mycket för att lyfta helhetsintrycket i ett rum och skapa en ombonad och hemtrevlig känsla. Dessutom är det vackert att se på ett fönster utifrån som lyser upp i mörkret och ger ett inbjudande intryck. På Trademax hittar du fönsterlampor i en mägnd olika stil, form och design. Vi har allt från hängande fönsterlampor till fönsterlampor på fot i olika utföranden. Hos trademax hittar du billiga fönsterlampor online för just ditt hem! 

Fönsterlampor i alla stilar

Det finns nog ungefär lika många olika varianter av fönsterlampor som det finns fönster här i världen. Därför har vi på Trademax noggrant valt ut ett sortiment av lika funktionella som snygga fönsterlampor för att du ska kunna hitta det du söker för just ditt hem. Är du ute efte en modern fönsterlampa i mässing, koppar eller krom? Eller faller en lyxigare variant i kristall, glas eller marmor dig bättre i smaken? Eller är du kanske ute efter en stilren fönsterlampa i trä. Oavsett vad du söker, så hittar du det i vårt breda utbud! 

Vilken typ av fönsterlampa ska jag välja?

Vilken typ av fönsterbelysning du ska välja för just ditt hem beror både på vilken funktion du vill att den ska fylla och vilken stil som faller dig bäst i smaken. Hos Trademax hittar du både fönsterlampor med LED, glödlampa och batteridriven. 

Hängande fönsterlampor

En hängande fönsterlampa fungerar både som en stilfull dekoration samtidigt som det skapar en stämningsfull känsla i rummet. Välj mellan hängande fönsterlampor i romantisk eller antik stil till mer moderna varianter. Ett hett inredningstips som passar nästan alla hem oavsett stil är en hängande pendellampa med en gammeldags glödlampa med exponerad glödtråd. Den här typen av hängande lampa passar lika bra som fönsterlampa som taklampa och är lika praktisk som snygg att se på. En hängande fönsterlampa fäster du enkelt i taket eller i gardinstången och kan själv bestämma hur långt ner du vill att den ska hänga. 

Fönsterlampor på fot

Om du istället föredrar en fönsterlampa på fot så har vi ett brett urval av stående modeller att välja mellan. Fördelen med fönsterlampor på fot är att du enkelt kan flytta runt dem i hemmet och på så vis variera din inredning. Du kan exempelvis variera mellan fönsterlampan, sänglampan på nattduksbordet och bordslampan i läshörnan. Ett smidigt sätt att förnya hemmet utan att det behöver kosta så mycket. Små förändringar kan göra mycket för helhetsintrycket! Belysning kan göra otroligt mycket för inredningen i ett rum. Fönsterlampor är ett perfekt kompliment till allmänbelysning som skapar ett stämningsfullt ljus i rummet. Inte minst under de mörka årstiderna.

Inredningstips med fönsterlampor

En stilren fönsterlampa kan du ha i många år framöver. Men du kan med fördel variera din fönsterbelysning efter säsong och årstid. Under sommarhalvåret passar en enkel hängande fönsterlampa perfekt medan under vinterhalvåret så passar det fint med en större fönsterlampa som sprider mycket ljus.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Typ
Dimbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj