Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 490 produkter
1
...
21

  • Vad kan jag förvänta mig av Trademax lampor?

    När du köper dina lampor hos oss på Trademax kan du alltid vara säker på att du får en lampa av god kvalité som inte bara är praktisk utan även fyller en estetisk funktion i hemmet. Vårt breda utbud av runda lampor erbjuder någonting för alla smaker och syften, vare sig det gäller taklampor, nattlampor, dekorationslampor eller läslampor. I sortimentet kommer du att hitta runda lampor som fungerar både inomhus som ute på altanen, balkongen eller i trädgården.
  • Var passar en rund lampa bäst?

    Det finns ingen regel som bestämmer var du måste placera en rund lampa. Faktum är att runda lampor kan passa bra överallt i ditt hem, både som dekorationslampa och som taklampa. Det är enbart din egen smak som avgör. Runda lampor gör sig kanske dock bäst som en stilfull accessoar på exempelvis din byrå eller i fönstret. De förmedlar ofta ett lugnt och behagligt ljus och fungerar därför lika bra på ditt nattduksbord eller på ditt arbetsbord.
  • Vilken stämning skapar runda lampor?

    Att välja lampor med rund form är ett bra val för dig som vill skapa en mysig inramning samtidigt som du inte vill behöva anstränga ögonen på grund av ett dåligt ljus. Runda lampor bidrar i högsta grad till en lugn och skön stämning såväl inomhus i sovrummet som utomhus i trädgården. När solen börjar gå ned sprider de runda lamporna en atmosfär som gör att du känner ett inre lugn och kan fortsätta njuta av ett lagom starkt ljus.