Sovrumslampa

9 125 st produkter
Kampanj
c03c4f4460d3ea04c062eeed77f8a90a718a1b5c.jpg

Kom till ro om kvällen med bra sovrumslampor.

Att välja rätt belysning i sovrummet är lika viktigt som att välja rätt säng. Vi behöver rätt typ av energiflöde för att kunna slappna av och vila ordentligt. En sovrumslampa behöver ha funktionen att vara tillräckligt stark för att du ska kunna läsa på kvällen, men samtidigt inte vara för stark så att du blir bländad om du vaknar på natten och behöver tända.

Belysning sovrum - Frågor och svar

Vilken typ av sovrumslampa är bäst?

Vilken design som är bäst för en sovrumslampa skiftar såklart från person till person, men att välja ljus till din sovrumslampa är viktigare än designen. Eftersom du vill kunna slappna av i sovrummet är det bäst om du använder lampor sovrum med varmt ljussken. Det får dig att slappna av på kvällen, och att sedan sova bra under natten.

Kan jag installera min sovrumslampa själv?

Du kan såklart installera dina lampor själv. Om du däremot skulle behöva dra om ledningar så måste du kontakta en behörig elektriker. Du får inte installera, dra om eller ta bort ledningar själv, enligt svensk lag. Men att installera din lampa sovrum själv går bra så länge det finns säkra uttag att använda.

Vilken ljuskälla ska jag ha i min sovrumslampa?

Det går bra att använda både LED-lampor och gamla vanliga glödlampor. Det som kan skilja är såklart färgen på ljuset och ljusintensiteten. Du behöver hålla koll på hur många watt din sovrum lampa klarar av att hantera, och storleken på fästet. En dimmer är däremot anpassad till antingen vanliga glödlampor eller LED-lampor så när du väljer en dimmer eller ljuskälla, se då till att de är kompatibla.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Lämplig för
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Dimbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj