Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 584 produkter
1
...
25

Att välja rätt belysning i sovrummet är lika viktigt som att välja rätt säng. Vi behöver rätt typ av energiflöde för att kunna slappna av och vila ordentligt. En sovrumslampa behöver ha funktionen att vara tillräckligt stark för att du ska kunna läsa på kvällen, men samtidigt inte vara för stark så att du blir bländad om du vaknar på natten och behöver tända.

Belysning sovrum - Frågor och svar

  • Vilken typ av sovrumslampa är bäst?

    Vilken design som är bäst för en sovrumslampa skiftar såklart från person till person, men att välja ljus till din sovrumslampa är viktigare än designen. Eftersom du vill kunna slappna av i sovrummet är det bäst om du använder lampor sovrum med varmt ljussken. Det får dig att slappna av på kvällen, och att sedan sova bra under natten.
  • Kan jag installera min sovrumslampa själv?

    Du kan såklart installera dina lampor själv. Om du däremot skulle behöva dra om ledningar så måste du kontakta en behörig elektriker. Du får inte installera, dra om eller ta bort ledningar själv, enligt svensk lag. Men att installera din lampa sovrum själv går bra så länge det finns säkra uttag att använda.
  • Vilken ljuskälla ska jag ha i min sovrumslampa?

    Det går bra att använda både LED-lampor och gamla vanliga glödlampor. Det som kan skilja är såklart färgen på ljuset och ljusintensiteten. Du behöver hålla koll på hur många watt din sovrum lampa klarar av att hantera, och storleken på fästet. En dimmer är däremot anpassad till antingen vanliga glödlampor eller LED-lampor så när du väljer en dimmer eller ljuskälla, se då till att de är kompatibla.