categoryTopBlock

Sovrumslampa

8 346st produkter
Inomhusbelysning
Kampanj

Att välja rätt belysning i sovrummet är lika viktigt som att välja rätt säng. Vi behöver rätt typ av energiflöde för att kunna slappna av och vila ordentligt. En sovrumslampa behöver ha funktionen att vara tillräckligt stark för att du ska kunna läsa på kvällen, men samtidigt inte vara för stark så att du blir bländad om du råkar vakna på natten.

Kom till ro om kvällen med en bra sovrumslampa

Vilken typ av sovrumslampa är bäst?

Vilken design som är bäst för en sovrumslampa skiftar såklart från person till person, men att välja ljus till din sovrumslampa är viktigare än designen. Eftersom du vill kunna slappna av i sovrummet är det bäst om du använder lampor med varmt ljussken. Det får dig att slappna av på kvällen, och att sedan sova bra under natten.

Kan jag installera min sovrumslampa själv?

Du kan såklart installera dina lampor själv. Om du däremot skulle behöva dra om ledningar så måste du kontakta en behörig elektriker. Du får inte installera, dra om eller ta bort ledningar själv, enligt svensk lag. Men att installera din sovrumslampa själv går bra så länge det finns säkra uttag att använda.

Vilken ljuskälla ska jag ha i min sovrumslampa?

Det går bra att blanda LED-lampor och gamla vanliga glödlampor. Det som kan skilja är såklart färgerna. Det som du behöver hålla koll på är hur många watt din sovrumslampa klarar av att hantera, och storleken på fästet. En dimmer är däremot anpassad till antingen vanliga glödlampor eller LED-lampor så när du väljer en dimmer eller ljuskälla, se då till att de är kompatibla.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj