Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 116 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Bordslampan är sannerligen en av de mest användbara lamporna. Den passar lite varstans i ditt hem, allt från hallen till köket eller sovrummet. Gemensamt för alla bordslampor är det naturligt mjuka ljus de avger, inte för starkt men heller inte för dovt. Och det finns fantasi i bordslampans utformning. På Trademax hittar du mängder av varianter att välja bland. Allt från lampor utformade på fantasifulla sätt som passar perfekt i barnrummet, till lite mer stilrena och moderna - utmärkta både i entrén och på nattduksbordet.

Bordslampor kan göra stor skillnad för hemmet!

Bordslampor är små men av stor betydelse för ditt hem och din inredning. Med en bordslampa kan du enkelt skapa en helt ny känsla i rummet genom att punktbelysa delar av rummet som inte taklampan når. Du kan också välja att stilfullt framhäva delar av din inredning eller vackra inrednignsteraljer genom att rikta ljuset dit. Eller så väljar du kanske att låta själva bordslampan i sig stå i centrum. Hos Trademax hittar du bordslampor i en mängd olika stilar och former. Välj mellan allt från bordslampor i retro-stil till modern design i mässing eller koppar. Hos oss hittar du även stilrena och enkla bordslampor i trä och krom och lite mer exklusiva modeller i kristall. 

 

Inredningstips för bordslampor

Fördelen med bordslampor är att du smidigt kan förflytta dem runt i hemmet och på så vis variera din inredning. En vacker bordslampa på nattduksbordet kan lyfta hela sovrummet. Dessutom är det utmärkt som läsbelysning. Eller varför inte låta en häftig bordslampa få ta plats på byrån i hallen och bli ett blickfång när du får gäster? En bordslampa är nästan ett måste i myshörnan både för att skapa en behaglig stämning men också för att du praktiskt kan justera belysningen efter behov när det är dags för att koppla av med en tidning. 

En bordslampa fungerar också utmärkt som fönsterbelysning. Du kan med fördel köpa en bordslampa som du kan byta ut lampskärmen på. På så sätt behöver du inte köpa en helt ny lampa om du vill byta ut den, utan det räcker med att byta ut skärmen! Både billigare och smidigare! 

Oavsett vilken typ av bordslampa du är ute efter kan vi lova dig att du kommer du att hitta något som passar för just ditt hem i Trademax breda sortiment. Utforska vårt sortiment på hemsidan eller i någon av våra butiker och låt dig inspireras för att lysa upp ditt hem på ett stilfullt sätt när mörkret smyger sig på. Välkommen till Trademax!