Lampor barnrum

158 st produkter
Kampanj
1449225(1).jpg

Hos Trademax hittar du barnlampa till tak som lyser upp barnrummet och mindre nattlampor för den som inte tycker om mörker. Bläddra bland barnlampor i många olika modeller och storlekar. Vi har allt från lampor i roliga figurer, fantasifulla motiv och klassiska taklampor.

Vanliga frågor och svar

Hur inreder jag med fina barnlampor?

Vilka lampor som ska inredas med i barnrummet tycker vi barnen ska få vara med och bestämma. Då säkerställer du att barnet kommer trivas i sitt rum. Om det är en nattlampa som föreställer ett gulligt djur eller en bordslampa med ett häftig motiv väljer ni själva. Vi erbjuder även roliga och fina taklampor som lyser upp och skapar lekfulla stunder.

Vilka barnlampor behöver jag?

En snygg taklampa är såklart ett måste i ditt barns rum. Har du ett barn som är mörkrädd eller går upp på nätterna är en fin nattlampa perfekt. På så vis skapar det en trygghet för barnet men även för föräldrarna. Har du ett barn som tycker om att läsa är en läslampa till barnrum fint och praktiskt att ha.

Vilka lampor till barnrum erbjuder Trademax?

Du hittar kreativa, roliga och söta barnlampor billigt online. Välj och vraka bland högkvalitativa taklampor, sänglampa, nattlampa och vägglampa. Hitta den perfekta lampan hos oss som bjuder in till ett lekfullt barnrum.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Dimbar
Kampanj