Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 14 av 14 produkter

 • Hur får jag till en lantlig belysning hemma?

  När du väljer lampor med lantlig stil, tänk rustikt och att belysningen ska kännas mysig. Traditionella ljuskällor, som till exempel lyktor, passar bra både inomhus och utomhus. Olika typer av ljusslingor sätter också en lantlig touch på belysningen såväl inne som ute. Till vardagsrummet kan du till exempel välja en klassisk takkrona, som även den för tankarna till ett hem i lantlig miljö.
 • Vilken typ av gammaldags lampa ska jag välja?

  Fundera över vilken sorts belysning du behöver i rummet du ska ljussätta och vilken stil du vill uppnå. Det är bra att blanda lantliga lampor för olika typer av ändamål. I ett enda rum kan du till exempel vilja ha både belysning som lyser upp hela rummet, riktad belysning som kan användas för läsning, och mysbelysning som är behaglig att vistas i när du kopplar av.
 • Vilka varianter av lantliga lampor finns hos Trademax?

  Här på Trademax hittar du billiga lantliga lampor som passar alla olika hem och användningsområden. Vi har byggt upp vårt utbud av lantliga och gammaldags lampor för att du ska kunna välja den kombination av dekorativ och praktisk belysning som passar ett hem där du vill framhäva en lantlig stil.
 • Går det att beställa lantliga gammaldags lampor online?

  Ja visst, det är inga problem. När du valt ut dina favoriter bland våra lantliga lampor beställer du dem direkt här på nätet. Vänd dig gärna till vår kundtjänst om du har några frågor kring någon lantlig lampa och dess egenskaper.