Lampor rotting

Visar 2 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Rotting

När passar det med en rottinglampa?

Möbler i rotting förmedlar en somrig känsla och är jättemysigt att inreda med hemma. Rottingmöbler skapar den där medelhavskänslan som har blivit väldigt populärt på senare år. Du kan enkelt sätta ihop det hemma med en taklampa i rottingdesign. Vill du skapa en mer lantlig eller rustik känsla på sovrummet eller vardagsrummet kan du göra det med rottinglampor. Vi har ett varierat utbud av golvlampor, bordslampor, taklampor m.fl. i rottingdesign och till superbra priser.

Vilken färg ska min rottinglampa ha?

Rotting brukar ha naturliga färgtoner som kan vara både ljusa och mörka. Du får välja den som du tycker kommer passa bäst i ditt rum. Men en enkel regel är att lampan inte ska se tråkig ut i rummet. Tänk att det är bättre om rottinglampan gör en snygg kontrast mot inredningen istället för att smälta in och försvinna helt bland liknande färger. Du kan även välja en glödlampa med kallt eller varmt ljus beroende på det sken du vill ha i rummet.

Hur matchar jag inredningen till en rottinglampa?

Du kan köra med andra möbler i rotting, som stolar, bord eller soffgrupp. Fräscha färger som vitt, blått och turkos passar jättebra till naturmaterial som rotting och kommer ge rummet den där härliga kustkänslan. Lägg gärna till textilier för att ge rummet mer värme. Använd dig av filtar, kuddar och mattor i klara och ljusa färger. Här på Trademax kan du hitta både rottinglampor, rottingmöbler och hemdekor för din inredning. Kontakta oss direkt om du behöver hjälp att hitta en specifik produkt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Mått (ØxH) mm
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende (1)