Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 48 produkter
12

  • Varför ska jag ha kopparlampor?

    Varma metaller som koppar sätter sin egen prägel på rummet och är perfekt att ha för att skapa en rustik hemkänsla. En snygg kopparlampa att ha ovanför sängen kommer att vara en vacker dekoration om dagen, och en mysig belysningen om kvällen. Koppar lampor i ett ljust inrett vardagsrum kommer att vara supertrendigt iögonfallande. Den rika och glansiga kopparfärgen kan ge ditt hem ett stänk av industriell lyx.
  • Hur inreder jag med lampa koppar?

    Du kanske vill förnya utseendet hemma, men har inte budgeten för en helt ny inredning. Då kan du istället köpa en enda produkt som förändrar resten. En kopparlampa är just detta kostnadseffektivt sätt att ge nytt liv åt ett rum i hemmet. Istället för att ändra på hela inredningen, kan du byta ut eller tillsätt en enda koppar lampa och förnya hela stämningen. Här på Trademax kan du hitta din nya favoritlampa med koppardetaljer, som är perfekt för att ge ditt hem en ny atmosfär. Detta utan att spendera en förmögenhet på att köpa allting nytt.
  • Hur sköter jag om min kopparlampa?

    Håll din lampa med koppardetaljer glansig! För att sköta om dina lampor koppar behöver du putsa dem då och då när du ser att de behöver lite ny glans. Det brukar räcka med att gnugga ytan med ett trasa. För en kraftigare putsning kan du använda salt eller ättika, gnugga med det och skölja av, alternativ torka av med trasa. Då kommer din koppar lampa skina som ny, oavsett hur gammal den är.