Kopparlampor

Visar 58 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Koppar

Varför ska jag ha en kopparlampa?

Varma metaller som koppar sätter sin egen prägel på rummet och är perfekt att ha för att skapa en rustik hemkänsla. En snygg kopparlampa att ha ovanför sängen kommer att vara en vacker dekoration om dagen, och en mysig belysningen om kvällen. En kopparlampa i ett ljust inrett vardagsrum kommer att vara iögonfallande. Den rika och glansig kopparfärgen kan ge ditt hem ett stänk av lyx.

Hur tar jag vara på min kopparlampa?

Du kanske vill förnya utseendet hemma, men har inte budgeten för en helt ny inredning. Då kan du istället köpa en enda produkt som förändrar resten. En kopparlampa är just detta kostnadseffektivt sätt att ge nytt liv åt ett rum i hemmet. Istället för att ändra på hela inredningen, kan du byta ut eller tillsätt en enda lampa och förnya hela stämningen. Här på Trademax kan du hitta din nya favoritlampa med koppardetaljer, som är perfekt för att ge ditt hem en ny atmosfär. Detta utan att spendera en förmögenhet på att köpa allting nytt.

Hur sköter jag om min kopparlampa?

Håll din lampa med koppardetaljer glansig! För att sköta om dina ägodelar i koppar behöver du putsa dem då och då när du ser att de behöver lite ny glans. Det brukar räcka med att gnugga ytan med ett trasa. För en kraftigare putsning kan du använda salt eller ättika, gnugga med det och skölja av, alternativ torka av med trasa. Då kommer din kopparlampa skina som ny, oavsett hur gammal den är.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie