Vardagsrumslampa

7 317 st produkter
Kampanj
1220666(2).jpg

Det är med rätt belysning du skapar fin atmosfär i ditt hem. Du kan ha punktbelysning men den behöver alltid kompletteras med en snygg vardagsrumslampa. Hos oss på Trademax hittar du ett stort urval snygga vardagsrumslampor och lampor du kan ha över soffbord. Du kan välja att ha en dekorativ lampa med stång eller kedja som fångar uppmärksamhet eller en diskret taklampa mitt i rummet. Det viktigaste med en vardagsrumslampa är att den ger tillräckligt med ljus och den stämning du vill ha i ditt hem. Du kan också montera en dimmer till lampan för att justera ljusstyrkan.

Skapa en härlig atmosfär med en vardagsrumslampa

Hur väljer jag rätt vardagsrumslampa?

När du väljer bland de snygga lampor som du hittar hos oss på Trademax behöver du först tänka på hur högt i tak du har och om du vill ha en vardagsrum lampa som hänger ned en bit i rummet. Det finns modeller du kan använda som lampa över ett soffbord och lampa vardagsrum som är mer diskreta och sitter precis i takhöjd.

Vad skiljer olika vardagsrumslampor åt?

Den största skillnaden mellan de lampor vardagsrum du hittar hos oss på Trademax är om de hänger en bit ner från taket och på det sättet kompletterar inredningen, eller om de är mer diskreta. Alla modeller ger det ljus du behöver i vardagsrummet. Hos oss på Trademax hittar du ett stort urval snygga vardagsrumslampor i allt från klassiska lampkronor med glasprismor till stilrena lampor vardagsrum i modern design.

Kan jag använda LED i vardagsrumslampor?

De moderna LED-lampor som tillverkas nu går att använda till alla modeller av vardagsrum lampa. Sockeln är densamma och de finns i varierande ljusstyrka och storlek. När du väljer LED till din vardagsrumslampa minskar du din elförbrukning och kan därför låta din vardagsrumslampa vara tänd längre. Har du frågor om en lampa till vardagsrum som finns hos oss på Trademax är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Dimbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj