Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Taklampa & takbelysning

727 st produkter
Visar 24 av 727 produkter
1
...
31

Populära filtreringar

Vilken stämning vill du skapa med ljuset i ditt hem? Förstärk detaljer eller frambringa en mysig känsla med rätt taklampa. Ge ditt hem en inredning som smälter samman till en helhet och som du vill vistas i. Se till att kombinera design och praktiska detaljer på rätt sätt. Ta del av vårt breda utbud av taklampor och välj ut en som passar tillsammans med din övriga inredning

Taklampor sätter stämningen i hemmet

  • Hur sätter jag stämningen med en taklampa?

    Beroende på vilken stämning du vill åstadkomma i ditt hem krävs olika former av belysning. Fundera över rummets syfte och inred en miljö som framkallar de rätta känslorna. Med taklampor skapar du en idealisk plats där du, familjen och vännerna kan trivas.
  • Vilka olika modeller på taklampor erbjuder Trademax?

    Det finns så otroligt många olika stilar på taklampor att välja på i vårt breda sortiment, så vi kan lova dig att du kommer hitta något som passar för just ditt hem. För det moderna sovrummet kan en taklampa med spotlights vara det utmärkta valet. Med spotlights kan du punktbelysa delar av din inredning som du vill lyfta fram och samtidigt skapa ett stämningsfullt ljus i rummet. I matrummet kanske du istället vill bryta av med en taklampa i industriell stil hängande med glödlampor i retro-stil med synlig glödtråd. Till matsalen kanske du väljer en taklampa i kristall som ger en känsla av lyx och lyfter helhetsintrycket. Oavsett vad du söker, så hittar du det här hos oss på Trademax.
  • Kan jag köpa lampor till taket billigt?

    Vi vet att belysning handlar om så mycket mer än att bara ge ljus. Det gäller att hitta en taklampa som kan behärska kombinationen av estetik och praktiskt användande på rätt sätt. Den ska smälta in med inredningen samtidigt som den också ska ge ifrån sig ett behagligt ljus som gör alla till lags. Välj mellan diskreta och stilrena taklampor till lyxigare varianter.