Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Lampor REA

332 st produkter
Visar 24 av 332 produkter
1
...
14

Populära filtreringar

Fynda lampor på BLACK FRIDAY

En lampa hos oss på Trademax kan du få till ett bra pris året runt. När det gäller Black Friday, mellandagsREA eller en annan form av kampanj kan du verkligen passa på att fynda ordentligt. Är du ute efter att göra ett fynd kan det vara en god idé att hålla ögonen öppna inför storhelger.

Vilka lampor kan jag hitta på REA under Black Friday?

På vår REA kan du hitta allt från de enklaste modellerna som alltid går hem till de mer moderna som kan tillhöra den senaste trenden. Vi på Trademax vill att du som kund ska känna dig säker på att du hittar något du vill ha och därför har vi valt att ha ett brett sortiment där du kan välja något som passar dig och ditt hem. Både stil och funktion är av stor vikt när du ska välja lampa. Det finns golvlampor, taklampor och bordslampor.

Var placerar jag lamporna som jag köpt på REA?

Det finns enkla lampor, som hänger rakt ner och inte är så skrymmande. De är lämpliga att hänga i ett fönster. Andra har en fot och en ganska kort stång. Det är en sådan du kan placera på ett skrivbord eller vid din säng. Ytterligare några är tänkta att hänga ner från taket och ge bra belysning i ett rum, medan andra är plafonder och sitter tätt mot taket och ger en mer dämpad belysning. Golvlampor är tänkta att placeras på golvet och kan användas som belysning invid en fåtölj eller för att skapa en mysigt och hemtrevligt sken.