Glaslampor

191 st produkter
Kampanj
  • Glas
587364(1).jpg

Var kan jag använda en glaslampa?

Glaslampan kan du använda som taklampa i till exempel vardagsrummet, köket eller sovrummet. Det är en lite modernare typ av lampa som kan passa i alla rum och till de flesta olika inredningsstilar. Glaslampan har en enkel design och ger en varm vit färg i rummet. Glaslampan kan till exempel hängas över ett bord och har en kabellängd på upp till 90 centimeter.

Vilken energiklass fungerar till glaslampan?

Den går att använda med lampor av alla energiklasser från A++ , som är den högsta, ner till E. Energiklassen mäter hur energieffektiv lampan är, där A++ är den lampa som är mest energieffektiv och därmed den som förbrukar minst energi. Om du väljer en lampa av den högsta energiklassen kommer det vara bra för miljön samtidigt som det också bidrar till lägre energikostnader, jämfört med lampor som har en högre energiåtgång.

Vilken sockel ska jag använda till glaslampan?

Inför köpet av lampan är det viktigt att du tänker på att ljuskällan oftast inte är inkluderad, utan du behöver köpa den till separat. Något som också är viktigt att tänka på när du ska köpa glödlampor till din lampa är att välja glödlampor med rätt storlek på sockeln. En av de vanligaste storlekarna på socklar brukar vara E14. Dessa brukar också kallas för glödlampa med liten sockel. Talet 14 innebär att den har en 14 millimeters sockel. Denna typ av lampa finns till exempel både som glödlampa och LED. Glödlampor med stor sockel kallas E27 och har en 27 millimeter stor sockel.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Med belysning
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Dimbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj