Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Glaslampa

78 st produkter
Visar 24 av 78 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Vårt sortiment av glaslampor är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Vare sig du letar efter en modern och minimalistisk design eller en vacker vintageinspirerad glaslampa, har vi de modeller du är ute efter för att skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem. Våra glaslampor är utvalda med omsorg och av bra kvalitet för att ge dig en varaktig och strålande ljuskälla. Ge ditt hem det lysande lyft det förtjänar med våra fantastiska glaslampor från Trademax.

  • Var kan jag använda en glaslampa?

    En lampa glas kan du använda som taklampa i till exempel vardagsrummet, köket eller sovrummet. Det är en lite modernare typ av lampa som kan passa i alla rum och till de flesta olika inredningsstilar. De flesta lampor glas har en enkel design och beroende på vilken typ av ljuskälla du använder kan den ge en varm vit färg i rummet. Lampor glas kan till exempel hängas över ett bord, i hallen eller varför inte i fönstret?
  • Vilken energiklass har Trademax glaslampor?

    Det går att använda glödlampor och ljuskällor av alla energiklasser från A++ , som är den högsta, ner till E i din nya glas lampa. Energiklassen mäter hur energieffektiv lampan är, där A++ är den lampa som är mest energieffektiv och därmed den som förbrukar minst energi. Om du väljer en lampa av den högsta energiklassen kommer det vara bra för miljön samtidigt som det också bidrar till lägre energikostnader, jämfört med lampor som har en högre energiåtgång.
  • Vilken sockel ska jag använda i min glaslampa?

    Inför köpet av en lampa glas är det viktigt att du tänker på att ljuskällan kanske inte är inkluderad, utan du behöver köpa den till separat. Något som också är viktigt att tänka på när du ska köpa glödlampor till glas lampor är att välja glödlampor med rätt storlek på sockeln. En av de vanligaste storlekarna på socklar brukar vara E14. Dessa brukar också kallas för glödlampa med liten sockel. Talet 14 innebär att den har en 14 millimeters sockel. Denna typ av lampa finns till exempel både som glödlampa och LED. Glödlampor med stor sockel kallas E27 och har en 27 millimeter stor sockel.