Kökslampa

3 867 st produkter
Kampanj
c03c4f4460d3ea04c062eeed77f8a90a718a1b5c.jpg

En taklampa är kökets centrum. Det är där huvuddelen av ljuset kommer ifrån och det första du ser när du kommer in i köket. Därför märks det så tydligt om kökslampan är utvald med omsorg eller ej. Här på Trademax hittar du ett stort utbud av kökslampor så du får en taklampa som passar ditt kök.

Kökslampan är kökets centrum

Hur monterar jag en kökslampa?

Det viktigaste att tänka på här är kökslampans tyngd i förhållande till bärigheten i taket. Om det är ett tak med tjocka träreglar är det inga problem, så länge du sätter en ordentlig krok i en regel. Är taket konstruerat på något annat sätt måste du först ta reda på hur det ser ut så du inte riskerar att taklampan rasar ner.

Hur kopplar jag in min kökslampa?

Inkopplingen av din kökslampa beror på om lampan har en kontakt och taket har ett uttag. Om de har detta är det bara att plugga in och slå på ljusknappen. Om det saknas en koppling på ena eller andra sidan krävs det hjälp av elektriker för att det ska bli rätt. Om du försöker dig på elinstallationer själv riskerar du att inte få ersättning från försäkringsbolaget om något skulle hända.

Vilka glödlampor ska jag ha i min kökslampa?

Kökslampor kan ha flera olika sorters glödlampor, men vanligast är en glödlampa med bred sockel (E27). En del kan även ha smal sockel (E14). I dag är det vanligast att ha någon form av lågenergilampa, såsom LED. Se till att välja en varm ton så du får mysig stämning.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj