Aintwood utemöbler

Visar 74 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Vad är Aintwood? Du är inte ensam att undra. Som namnet antyder är det inte trä, men det ser ut som det! Aintwood är det optimala materialet för dig som älskar trä, men inte nödvändigtvis vill lägga halva semestern på att underhålla och rengöra dina utemöbler. Aintwood är tillverkat av polystyren men ser ut som målat trä, med tydlig struktur. Är du på jakt efter Aintwood utemöbler ska du titta in hos oss. Vi har såväl grå, svarta som vita utemöbler i Aintwood, oavsett om du vill köpa bord, stolar eller en komplett matgrupp.  

Aintwood - det hållbara alternativet

Aintwood har kommit att bli ett populärt material för utemöbler och det är inte alls konstigt tycker vi. Det är nämligen såväl prisvärt som underhållsfritt med mycket god hållbarhet. Dessutom är trädgårdsmöbler i Aintwood lätta och därmed smidiga att flytta runt och förvara. Vi skandinaver föredrar av tradition gärna utemöbler i trä, men det nordiska klimatet är inte alltid så vänligt mot naturmaterial. Med Aintwood får du utemöbler med träutseende, som faktiskt håller - länge! Materialet är hårt, tåligt mot slag, UV-resistent och vattenavvisande. Dessa är utmärkta egenskaper för tillverkning av utemöbler. Dessutom är polystyren 100% återvinningsbart och billigt att producera, vilket håller ner priserna. 

Aintwood skötsel

En stol eller ett bord i Aintwood kräver ytterst lite underhåll och är lätt att rengöra med vatten och såpa. Aintwood tål temperaturer mellan +50°C och -25°C. Tänk på att inte placera möbeln i ett oventilerat, inglasat uterum där temperaturen kan överstiga 50°C, eftersom materialet då kan missformas. Ställ aldrig heta föremål direkt på bordet då det kan orsaka fula märken. Om du råkar spilla, torka av bordet direkt - särskilt om det rör sig om rödvin eller kaffe. Vi rekommenderar glasunderlägg. Täck gärna över utemöbeln med ett möbelskydd om den inte används under en längre tid och vinterförvara under tak i ett svalt, mörkt utrymme. 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj