Caféstol & klappstol utomhus

17 st produkter
131836(1).jpg

Trademax erbjuder praktiska och billiga klappstolar och caféstolar i olika stilar och utföranden för att du ska kunna hitta det som passar din uteplats bäst. Cafemöbler är perfekta för lite mindre uteplatser, som balkonger och altaner. De flesta av våra klappstolar är stapelbara och/eller hopfällbara vilket gör dem lätta att förvara de inte används. Oavsett om du är ute efter en klappstol till balkongen, för camping, eller om du letar efter vita cafestolar i trä eller aluminium, har vi garanterat lämpliga varianter på lager! 

Klappstolar ute eller inne

Med extra klappstolar ute på din uteplats har du alltid plats för fler gäster. Klappstolar och cafestolar är oftast stapelbara och hopfällbara, vilket gör att de kan förvaras på en liten yta för att enkelt plockas fram när det vankas sommarkalas eller grillfest. Sköna trädgårdsstolar är A och O för att du och familjen med vänner ska trivas utomhus. På så sätt kan inomhusmiljön flyttas ut och ni får fler extra rum till hemmet. Är uteplatsen av modell större, kan du inreda flera små rum så ni kan flytta runt efter solen eller skuggan. Avskärma med vindskydd och växter, sätt upp ljusslingor och lyktor, så kan ni sitta ute även när det börjar skymma - det perfekta sättet att njuta av trädgården till fullo. Filtar, kuddar, dynor och en terassvärmare höjer mysfaktorn ytterligare. Tänk efter hur du vill inreda dina små "uterum", vilka utemöbler och framför allt vilken typ av trädgårdsstolar passar bäst? Hos Trademax hittar du caféstolar och klappstolar för alla uteplatser och trädgårdar. Kika gärna in online för att få inspiration! 

Trademax erbjuder högkvalitativa utemöbler i klassisk och trendig design till låga priser. Vi har dessutom prisgaranti, viket innebär att om du mot förmodan skulle hitta samma produkt på ett annat ställe till lägre pris, betalar vi tillbaka mellanskillnaden!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar