Rottingmöbler

457 st produkter
Kampanj
  • Rotting
1266611(1).jpg

Rottingmöbler förknippas ofta med soliga sommardagar, uteplatser och solstolar eller mysiga loungegrupper. Men rottingmöbler passar i de allra flesta sammanhang och miljöer. Beroende på var du placerar din möbel kan det vara smart att välja antingen äkta rotting eller konstrotting. Ska möbeln placeras inom- eller utomhus? Rottingmöbler med placering utomhus bör vara i konstrotting för att hålla år ut och år in. Möbler i konstrotting är klart mer väderbeständiga och är dessutom underhållsfria till skillnad från möbler i naturmaterial. Idag är utbudet av konstrotting stort och materialet finns i flertalet färger och ser riktigt naturtroget ut.

Rottingmöbler för alla stilar och behov

Vilka rottingmöbler passar till en loungeplats?

Möblerar du en större altan, ett uterum eller ett vardagsrum vill du givetvis ha en loungegrupp bestående av soffa, fåtöljer och bord. Utbudet hos oss på Trademax är både stort och prisvärt. För det mysiga loungehänget vill du givetvis ha en lägre soffa där ni kan sitta avslappnat länge. Vill du hellre ha en rottinggrupp för middagar, finns även matbord och stolar i olika utföranden.

Hur skapar jag en lyxig känsla med rottingmöbler?

Rottingmöbler ger direkt en lyxig och avslappnad känsla och det har med de mjuka formerna och ursprunget i naturen att göra. Vill du skapa en avkopplande plats i hemmet, kanske en spaavdelning eller en viloplats i trädgården finns hängstolar och solsängar i många olika utföranden. Söker du en äggformad, en rund eller en 2-sitsig hängstol så finner du dem hos oss på Trademax.

Hur skapar jag helhet med rottingmöbler?

Låt materialet rotting vara den röda tråden i din inredning. Det skapar direkt den avstressande känslan du söker. Komplettera din soffgrupp med blomlådor, krukor, dynboxar och andra tillbehör för att skapa en sammanhållen helhet. När du väljer rottingmöbler för utomhusbruk finns flera olika färger att välja mellan. Kontakta oss på Trademax kundservice om du har frågor om våra rottingmöbler.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Förvaring
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Stapelbar
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj