Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 33 produkter
12

Populära filtreringar

Upptäck skönheten i rottingmöbler som smälter samman med naturen och förhöjer din utomhusmiljö till en oöverträffad nivå. Rottingmöbler förknippas ofta med soliga sommardagar, uteplatser och solstolar eller mysiga loungegrupper. Men det är viktigt att komma ihåg att rottingmöbler är lika fantastiska i alla sammanhang och miljöer. Oavsett om du väljer äkta naturrotting eller konstrotting beror på var du tänker placera dina möbler. Söker du möbler för utomhusbruk, då är konstrotting det optimala valet som är konstruerat för att klara av alla väderförhållanden år efter år. Konstrottingmöbler är inte bara tåliga mot elementen, de är även lättskötta jämfört med möbler tillverkade av naturmaterial. Idag finns det ett brett utbud av konstrotting med många färgalternativ som verkligen ser naturtroget ut.

Om du verkligen vill ta dina utemöbler till en helt ny nivå av elegans och skönhet är möbler i naturrotting det självklara valet för dig. Dessa möbler smälter samman med omgivningen och ger en känsla av att vara en del av naturen själv. Inte nog med att de är stiliga och trendiga, de är även otroligt bekväma att njuta av under många ljuva sommarkvällar. Ge din utomhusmiljö en uppgradering med dessa fantastiska rottingmöbler som skapar en harmonisk atmosfär och förhöjer din utomhussamling till en nivå utöver det vanliga.

Rottingmöbler för alla stilar och behov

  • Vilka rottingmöbler passar till en loungeplats?

    Möblerar du en större altan, ett uterum eller ett vardagsrum vill du givetvis ha en loungegrupp bestående av soffa, fåtöljer och bord. Utbudet hos oss på Trademax är både stort och prisvärt. För det mysiga loungehänget vill du givetvis ha en lägre soffa där ni kan sitta avslappnat länge. Vill du hellre ha en rottinggrupp för middagar, finns även matbord och stolar i olika utföranden.
  • Hur skapar jag en lyxig känsla med rottingmöbler?

    Rottingmöbler ger direkt en lyxig och avslappnad känsla och det har med de mjuka formerna och ursprunget i naturen att göra. Vill du skapa en avkopplande plats i hemmet, kanske en spaavdelning eller en viloplats i trädgården finns hängstolar och solsängar i många olika utföranden. Söker du en äggformad, en rund eller en 2-sitsig hängstol så finner du dem hos oss på Trademax.
  • Hur skapar jag helhet med rottingmöbler?

    Låt materialet rotting vara den röda tråden i din inredning. Det skapar direkt den avstressande känslan du söker. Komplettera din soffgrupp med blomlådor, krukor, dynboxar och andra tillbehör för att skapa en sammanhållen helhet. När du väljer rottingmöbler för utomhusbruk finns flera olika färger att välja mellan. Kontakta oss på Trademax kundservice om du har frågor om våra rottingmöbler.