Loungemöbler utomhus

2 538 st produkter
REA
74af94e6ad25078e18105412e6a9cc8f8e36e47f.jpg

Trademax har ett brett sortiment av snygga loungemöbler som kan höja stilfaktorn på vilken altan som helst. Här kan du köpa stilrena, bekväma och billiga loungemöbler i konstrotting till din balkong eller uteplats. Konstrotting är ett material som är både väderbeständigt och underhållsfritt. Hos oss hittar du också vackra loungemöbler i äkta naturrotting, som är perfekta inomhus eller i det inglasade uterummet. Vill du bygga loungemöbler själv, har vi givetvis även bygg själv-moduler för alla behov!

Loungemöbler till trädgården och uterummet

Vissa loungemöbler är särskilt framtagna och skräddarsydda för att användas utomhus, som till exempel utemöbler tillverkade av konstrotting. Ett extremt tåligt material som klarar vårt nordiska klimat och som gör att möblerna kan stå ute året runt utan större underhåll eller rengöring. Andra loungemöbler - som de i äkta naturrotting - är avsedda för inomhusbruk och kan skadas av fukt och för mycket sol. Naturrotting är precis som det låter - naturlig och hämtad från växtriket. Både färg och material ger möbeln en individuell karaktär som bara blir vackrare med åren. Skötseln är enkel; borsta av naturrottingmöbeln med en mjuk borste och torka därefter med en fuktig trasa. Här hittar du antingen en hel loungegrupp eller om du endast vill köpa en loungesoffa går det också bra.  

Välkända varumärken

Oavsett om du ska använda dina loungemöbler ute eller inne har Trademax ett otroligt brett sortiment av billiga loungemöbler från välkända leverantörer som Hillerstorp och Comfort Garden, som i generationer producerat utemöbler i hög kvalitet. Är det grå eller vita loungemöbler som passar bäst i din utemiljö? Vi har exempelvis vita loungemöbler i trä, som är tillverkade av furu från de norrländska tallskogarna. Givetvis erbjuder vi också en rad tillbehör, som dynor till loungemöbler i olika färger och mönster samt regnskydd och möbelöverdrag. Välj och vraka, mixa och matcha - när du bestämt dig levererar vi snabbt hem till dörren!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA