Utestol & trädgårdsstol

1 513 st produkter
Kampanj
687790(1).jpg
Populära filtreringar

Här har vi samlat massor av utestolar & trädgårdsstolar i olika stilar och modeller. Allt från enkla utestolen för matbordet till gungande, sköna solstolar samt bänkar och soffor av olika slag. Variationen är stor och det är dina behov och din stil som avgör vilken typ av trädgårdsstol du ska välja! Det är lätt att vara kreativ med utestolar, speciellt här på Trademax. Gör en insats för uteplatsen och fullända den med vackra utestolar!

En utestol för alla uteplatser

EN UTESTOL FÖR ALLA UTEPLATSER

Vad vore sommaren och utomhuslivet utan snygga och sköna trädgårdsstolar? Kanske tycker du som vi, att det inte går att ha för många utestolar i trädgården. Det finns alltid plats för en extra klappstol, utestol eller solstol och det skapar i sin tur plats för fler vänner och grannar att titta in på en somrig drink! Trademax kan erbjuda dig inspiration till att skapa uteplatsen i dina drömmar, oavsett om du vill ha en trädgårdsstol eller loungefåtöljer att pryda den med. Ta två minuter och dröm dig bort till en tidig sommarmorgon där du sitter på din stol utomhus, läppjar på ditt nybryggda kaffe och lyssnar till fåglarnas kvitter. Svårslaget!

Vårt stora utbud av trädgårdsstolar och utestolar ger dig en fantastisk valmöjlighet av praktiska och fina sittmöbler till balkongen eller bersån. Du kan dessutom välja bland olika material som konstrotting, plast, trä, naturrotting och aluminium. Här har vi samlat massor av utestolar och trädgårdsstolar i olika stilar och modeller. Allt från enkla utestolar för matbordet till gungande, sköna solstolar samt bänkar och soffor av olika slag. Titta in hos oss och hitta dina favoriter av utomhusstolar till uteplatsen!

Vilken typ av trädgårdsstolar erbjuder Trademax i sitt sortiment?

På Trademax hittar du massor av utestolar & trädgårdsstolar i olika stilar och modeller. Trademax erbjuder bland annat:

Variationen är stor och det är dina behov och din stil som avgör vilken typ av trädgårdsstol du ska välja! Det är lätt att vara kreativ med utestolar, speciellt här på Trademax. Gör en insats för uteplatsen och fullända den med vackra utestolar! Och du, glöm inte att kolla in våra sköna och snygga dynor. Med enkla medel som det kan du enkelt förnya uteplatsen utan att behöva köpa en helt nya trädgårdsstolar! Smidigt va?

Vilket material ska jag välja på mina utestolar?

Vilket material du bör ha på dina trädgårdsstolar och utestolar är helt upp till dig, dina förutsättningar och vilken stil du vill skapa på din uteplats eller i din trädgård. På Trademax hittar du trädgårdsstolar och ute stolar i allt från rotting, plast, metall eller trä. Allt för att du ska kunna skapa just den inredningsstilen som är just du.

Hur tar jag hand om mina utestolar och trädgårdsstolar i trä?

För att dina nya trädgårdsstolar ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du tar hand om dem på rätt sätt. En utestol i trä behöver behandlas med olja eller trälasyr med jämna mellanrum för att de ska vara skyddade mot väder och vind. Glömmer du bort att behandla dina trästolar kan de lätt få en torr och grå yta. En bra tumregel är att minst olja din utestol och trädgårdsstol minst två gånger per år eller säsong. Tänk dock på att det kan behövas oftare ifall dina ute stolar utsätts för mycket väderpåverkan i form av sol, vind eller saltvatten. En bra riktlinje för att veta när du ska olja in din utomhus stol är när vattendroppar sugs in i träet istället för att lägga sig som pärlor utanpå. Olika trä kan kräva olika typer av olja, trälasyr eller annat medel. Känner du dig osäker på hur du ska ta hand om dina nya utomhusstolar så kontakta gärna Trademax kundservice så hjälper dem dig.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj