Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 240 produkter
1
...
10

Få en exklusiv och bekväm utomhusmiljö med loungesoffor från Trademax. Vårt sortiment innehåller loungesoffor i olika modeller och färger, perfekta för att skapa en lyxig känsla på din veranda, altan, balkong eller trädgård. Med vår loungesoffa kan du njuta av vårens första solstrålar, sommarens värme och höstens avkoppling. Vi har loungesoffor i olika storlekar, från mindre 2-sits-loungesoffor till större och mer praktfulla loungesoffor som rymmer många personer. Välj en loungesoffa i din smak och matcha med andra utemöbler för en komplett utomhusmiljö.

Skapa en mysig oas med loungesoffor

Finns det loungesoffor i olika modeller?

Ja, vårt sortiment innehåller loungesoffor i olika modeller och stilar. Vi har loungesoffor i hög eller låg modell, hörnsoffor, raka eller svängda loungesoffor. Du kan välja mellan färger som grå, natur och melerad konstrotting. Vilken färg du väljer är givetvis en fråga om smak och inredningsstil.

Hur sköter jag om min loungesoffa?

Vi rekommenderar att du täcker din loungesoffa med möbelskydd när den inte används för att förlänga livslängden på möbeln. Vid behov kan du torka av den med en fuktig trasa. För att förvara dynor och kuddar på ett smidigt sätt rekommenderar vi en dynlåda.

Kan jag kombinera min loungesoffa med andra utemöbler?

Absolut! Hos oss på Trademax hittar du ett brett sortiment av olika loungemöbler. Bygg din egen drömgrupp genom att välja bland våra olika moduler eller välj någon av våra kompletta loungegrupper. Vi har även många andra utemöbler som kan förhöja bekvämligheten på din uteplats som parasoller, soffdynor, utefåtöljer och loungebord.

Vilket material är loungesofforna gjorda av?

Loungesofforna på Trademax är tillverkade i olika högkvalitativa och slitstarka material. Du kan hitta loungesoffor i bland annat konstrotting, trä, aluminium med mera. För oss är det viktigt att erbjuda loungesoffor i material som är tåligt och tål stark UV-strålning samt är vattenavvisande.