Matgrupp utomhus

4 661 st produkter
Kampanj
500171(11).jpg

Med en skön matgrupp utomhus kan du spendera långa lugna dagar med härliga middagar i trädgården eller på altanen. Hos Trademax hittar du ett stort sortiment av matgrupper för utomhusbruk – perfekta som utemöbler till trädgården eller till uterummet. Behöver du fler sittplatser går det dessutom att köpa till extra stolar och matbord till alla våra matgrupper. Våra utemöbler och trädgårdsmöbler kommer från välkända leverantörer som Hillerstorp och Comfort Garden.

Prisvärda matgrupper utomhus online

Om du väljer att slå till på en komplett matgrupp till din uteplats behöver du inte lägga ner tid på att fundera över vilka bord och stolar som passar ihop - det har vi redan tänkt ut åt dig. Trademax har ett stort utbud av prisvärda kompletta matgrupper för utomhusbruk i olika kombinationer och konstellationer, stora som små, i olika material.

Vill du istället kombinera på egen hand och skapa din egen personliga matgrupp utomhus, har vi mängder av utemöbler som går att mixa och matcha efter egen stil och önskemål. Här finns bland annat matbord och cafébord i olika storlekar och stilar, positionsstolar, balkongmöbler, stapelstolar, klappstolar, loungemöbler och mycket mer. Då bör du tänka ut vilket material och utseende din matgrupp ska ha, liksom hur många personer som ska få plats - både till vardag och till fest. Om du har en stor familj eller många vänner som ofta kommer över på grillkvällar och fikastunder, behöver du satsa på ett större bord med många stolar. Flera av våra utebord går att förlänga med iläggsskiva eller har en så kallad butterfly-funktion som är enkelt att göra större vid behov. Vi har även ett brett sortiment av mindre utemöbler, som balkongset och cafémöbler, för dig som ska inreda en uteplats eller balkong av den mindre storleken.

Se ut det material för utemöblerna du tycker passar bäst hos dig. Vi har utemöbler i naturmaterial som naturrotting och trä för användning under tak, samt väderbeständiga underhållsfria material som konstrotting, Aintwood och Gaumo. Välj dels efter vad du tycker är snyggt och dels hur mycket skötsel av utemöbler du hinner med på din lediga tid. Möbelskydd är en smart och billig investering, eftersom det förlänger livslängden på dina utemöbler. Komplettera din matgrupp med ett parasoll, ett par solstolar och härliga dynor. Sedan är det bara att luta dig tillbaka och njuta i fulla drag av din utegrupp och din sommar! 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Vattentät
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj