Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Utemöbler matgrupp

1674 st produkter
Visar 24 av 1674 produkter
1
...
70

Populära filtreringar

Med en snygg matgrupp som du kan ha utomhus blir det enkelt att bjuda på mat. Hos oss på Trademax hittar du flera varianter av matgrupper som kan stå utomhus i alla väder. Lägger du mjuka dynor i stolarna blir det extra bekvämt i din utemöbler matgrupp, men dynorna bör du ta in om det börjar regna. Mat brukar smaka ännu bättre när man sitter i friska luften och med en matgrupp som står utomhus kan du göra det bekvämt, mysigt och trevligt. En matgrupp utemöbel är lätt att flytta och lätt att torka av om den blivit våt.

Snygg och bekväm matgrupp utomhus

  • Vilka fördelar har en matgrupp för utomhusbruk?

    En matgrupp utomhus förlänger din bostad. Dagar med behagligt väder är det skönt att sitta utomhus och äta och det ger en känsla av frihet. När du möblerar med en matgrupp utomhus kan även dagar med regn eller starkt solsken bli behagliga att sitta ute om du har ett parasoll som skyddar bordet.
  • Var kan jag ställa en matgrupp utomhus?

    Hos oss på Trademax kan du hitta en matgrupp att ställa utomhus på balkongen, på altanen, i trädgården eller på uteplatsen. En matgrupp behöver inte ta så stor plats, men om du vill kunna bjuda in flera gäster till en lång härlig måltid finns det bekväma matgrupper som tillåter långa middagar in på småtimmarna. Har du grill är det perfekt att ställa upp din matgrupp utomhus bredvid grillen för att få den rätta känslan.
  • Hur sköter jag en matgrupp som står utomhus?

    En matgrupp som är tillverkad för att stå utomhus klarar väta men kan bli dammig eller smutsig. Det enklaste sättet att rengöra din utomhusmatgrupp är att torka av den med en fuktig trasa och lite milt rengöringsmedel. Har du frågor om våra matgrupper som kan stå utomhus är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.