Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 12 av 12 produkter

Populära filtreringar

Här på Trademax hittar du ett stort utbud av stilfulla utemöbler i gjutjärn som passar perfekt till din trädgård eller uteplats. Gjutjärnsmöbler är inte bara eleganta, de är också tåliga och hållbara, vilket gör dem till ett utmärkt val för utomhusbruk. Utforska vårt sortiment och hitta en stil som passar din personliga smak och behov.

Hur rengör jag mina utemöbler i gjutjärn?

För att rengöra dina utemöbler i gjutjärn, använd varmt vatten och mild tvål. Skrubba försiktigt med en mjuk borste för att ta bort smuts och fläckar. Torka av möblerna med en ren trasa och se till att de är helt torra innan du förvarar dem.

Vilka storlekar på gjutjärnsbord kan jag hitta hos Trademax?

Vi har många olika storlekar på utemöbler i gjutjärn. När det gäller antalet personer som kan sitta runt ett gjutjärnsbord har vi gjutjärnsbord som rymmer allt från två till sex personer. Se till att mäta din uteplats noggrant och välj ett bord som passar både till din plats och dina behov.

Var kommer gjutjärnsmöbler ifrån?

Utemöbler gjorda av gjutjärn har funnits i många år och deras ursprung kan spåras tillbaka till Kina på 1600-talet. Under 1800-talet blev gjutjärnsmöbler allt mer populära i Europa och USA och ansågs vara en symbol för stil och elegans. Idag fortsätter utemöbler gjorda av gjutjärn att vara populära på grund av sin tidlösa design och höga kvalitet.