Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 1603 produkter
1
...
67

Balkongen är en viktig del av våra hem och kan vara en riktigt härlig plats att tillbringa tid på. Hos Trademax hittar du allt du behöver för att göra din balkong till en oas där du kan koppla av och njuta av sommaren. Med ett brett utbud av utemöbler, dynor och tillbehör kan du skapa den perfekta utomhusmiljön på din balkong. Här är några vanliga frågor om vad du kan köpa till din balkong på Trademax.

Vad för typ av utemöbler passar på min balkong?

På balkongen kan mindre utemöbler fungera bra. Till exempel passar bistrobord och stolar eller en liten soffa med tillhörande bord utmärkt på en mindre balkong. För att spara plats kan du också överväga hopfällbara möbler som en hopfällbar stol eller bord.

Behöver jag ett parasoll på min balkong?

Det beror på hur mycket sol din balkong får. Om din balkong är utsatt för direkt sol under stora delar av dagen kan ett parasoll vara ett bra val för att skydda dig själv och dina balkongmöbler mot solen och skapa en skön skugga.

Kan jag ha växter på min balkong?

Absolut! Att ha växter på balkongen är ett utmärkt sätt att ge liv och färg till din utomhusmiljö. Välj växter som trivs i soliga eller skuggiga förhållanden beroende på din balkongs placering. Hängande krukor eller en balkonglåda kan vara en bra lösning för att spara plats.

Vad för typ av belysning passar på min balkong?

Belysning är en viktig del av balkonginredningen och kan skapa en mysig och avslappnad atmosfär. Du kan välja mellan olika typer av belysning, till exempel ljusslingor, solcellsdrivna lampor eller en liten lampa som du kan placera på bordet. Tänk på att välja belysning som är anpassad för utomhusbruk och som är säker att använda på din balkong.