Solsäng och solvagnar

284 st produkter
Kampanj
1798606(1).jpg

I den här kategorin har vi samlat sommarens härligaste och kanske viktigaste utemöbler, nämligen solsängar och solvagnar! Sträck ut dig i en solsäng med dyna och njut av solens värmande strålar, eller kryp in i skuggan under ett parasoll och slut ögonen en stund. Välj en solsäng i konstrotting, plast eller aluminium. Trademax har billiga solsängar från kvalitetsmärken som till exempel Hillerstorp. Är du ute efter att köpa solsäng med tak eller hjul hittar du även det hos oss. Köp din solsäng eller solvagn online hos Trademax! 

Funktionella och fina solmöbler

För oss på Trademax är det viktigt att du kan hitta utemöbler som är optimala för just dig och din trädgård. Det är därför vi har ett så pass stort sortiment av trädgårdsmöbler och solmöbler. Vad vore en ledig sommardag utan en riktigt skön solstol eller solsäng? Trademax erbjuder solsängar och solvagnar i många olika modeller, färger och utföranden. Alla solsängar i vårt sortiment går att fälla ner i liggläge, och upp igen när du vill läsa eller äta i en sittande ställning. Våra solstolar inte bara snygga att se på - det finns också många solmöbler med smarta funktioner. Till exempel kan du välja en solsäng med hjul som är smidig att flytta runt på altanen, efter solen eller skuggan. Vi har också en solsäng med tak som fungerar som ett litet parasoll fastmonterat i stolen. För dig som vill kunna ta med dig solstolen till stranden eller parken, finns också lättviktiga hopfällbara solsängar av aluminium.

Trademax har populära modeller som till exempel:

  • Nydala solsäng
  • Daytona solvagn
  • Bahamas solsäng
  • Menorca solsäng

Många av våra solsängar och solvagnar är tillverkade i väderbeständig konstrotting. Hos oss hittar du också solstolar i aluminium och textilene. Våra utemöbler är tillverkade i högkvalitativa material och kommer från välkända utemöbelsleverantörer som Hillerstorp och Comfort Garden. Materialen är mycket tåliga och många är nästintill underhållsfria, vilket skapar ännu mer ledig tid under sommaren. Komplettera din solsäng eller solvagn med en bekväm dyna och fixa din egen personliga stil i trädgården!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj