Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 705 produkter
1
...
30

Populära filtreringar

De senaste åren har aluminiummöbler och stålmöbler fått ett stort uppsving inom utemöbler. Detta beror förmodligen på att de både är snygga, lätta att flytta runt och förvara, samt behöver ytterst lite underhåll. Trademax har moderna aluminiummöbler i många olika stilar och utföranden. Många av dem påminner till utseendet om utemöbler i gjutjärn och smidesmöbler, men är mycket smidigare att hantera eftersom de inte väger lika mycket. Dessutom är de rostfria och håller därmed längre. Du behöver bara rengöra möblerna någon gång om året så är de som nya igen. Våra stålmöbler kombineras ofta med olika träslag eller Aintwood - ett träliknande, underhållsfritt material som tillverkas av plast. 

Våra aluminiummöbler och stålmöbler är rostfria och anpassade för utomhusbruk. Det borgar för att de kommer hålla länge, och vara lika dekorativa i din trädgård år efter år. Att ha stålmöbler ute är inte bara snyggt. Det är även praktiskt, eftersom möblerna är lätta att flytta runt och nästan inte kräver något underhåll alls. Oavsett om du letar efter svarta, grå eller vita aluminiummöbler kan du med all säkerhet hitta dem hos Trademax.

Aluminiummöbler som håller i alla väder

 • Vad är fördelen med aluminium utemöbler?

  Utemöbler av aluminium är trädgårdsmöbler tillverkade av material som aluminiumramar och detaljer. Detta gör att möblerna är lätta, hållbara och rostfria. De flesta tillverkare använder vanligtvis aluminiumlegeringar som 6061 och 7075 när de tillverkar utemöbler. Dessa legeringar ger en hög hållfasthet och motståndskraft mot korrosion. Både pulverlackad och anodiserad aluminium har sina fördelar och nackdelar. Pulverlackad aluminium ger en jämn och hållbar yta, medan anodiserad aluminium är mer motståndskraftig mot slitage och repor. Det är viktigt att överväga din personliga smak, budget och behov innan du bestämmer vilken typ av aluminium som bäst passar dina utemöbler.
 • Hur ska jag underhålla mina utemöbler av aluminium?

  För att underhålla dina utemöbler aluminium behöver du bara torka av dem regelbundet med en fuktig trasa och mild tvål. Om utemöblerna i aluminium utsätts för hårda väderförhållanden eller saltvatten, bör du rengöra dem oftare. Undvik dock användning av slipande rengöringsmedel och borstar för att minimera risken för repor på ytan.
 • Kan utemöbler av aluminium användas utomhus året runt?

  Ja, utemöbler av aluminium är avsedda för utomhusbruk och kan användas året runt. Men det är alltid en god idé att täcka över möblerna med en skyddande duk eller ge dem extra skydd vid extrema väderförhållanden. Tänk på att aluminium kan oxidisera över tid och få fläckar som kan vara svåra att ta bort. Men om du investerar i högkvalitativa utemöbler av aluminium från en tillförlitlig återförsäljare som Trademax, kan du vara säker på att de är hållbara och lätta att underhålla.
 • Var kan jag köpa utemöbler av aluminium?

  Du kan köpa utemöbler av aluminium hos många olika återförsäljare. Ett exempel på en återförsäljare är Trademax, som erbjuder ett brett utbud av utemöbler av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Hos oss hittar du mängder av aluminiummöbler som till exempel matbord, positionsstolar, soffor, blomhyllor och mycket annat. Ta en titt, och när du väl bestämt dig går allt blixtsnabbt. Vi levererar dina lagervaror på 2-6 dagar! Inte illa, eller hur?