Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 2282 produkter
1
...
96

Populära filtreringar

Hos oss på Trademax hittar du prisvärda möbler i plast för utomhusbruk. Det är det bästa alternativet för dig som inte vill spendera mycket tid på att rengöra dina utemöbler. Utemöbler i plast är lättviktiga och blir därför den optimala lösningen för dig som vill kunna flytta runt på möblerna mellan olika platser på ett snabbt och smidigt sätt. De passar de flesta plånböcker och går att variera i olika trendiga färger. Vi erbjuder allt från svarta, grå och vita utemöbler i plast i matgrupper till dynboxar och sidobord.

Rengör dina plastmöbler

Utemöbler i plast är förskonade från grundlig rengöring och skötsel, men om du vill att dina utemöbler ska behålla sitt fina skick rekommenderar vi Plastic Wood Sealer för plastmöbeltvätt. 
 

Användning:

  • Spraya jämnt över ytan
  • Låt verka i fem minuter
  • Torka av med en ren luddfri duk
  • Upprepa behandlingen två gånger

Du hittar Plastic Wood Sealer hos oss på Trademax.

 

Matcha rätt med dina utemöbler i plast

Vitt är alltid ett säkert kort när det gäller plastmöbler utomhus. Vita utemöbler i plast är lätta att matcha med färger och naturmaterial. Låt enkelheten mötas av naturen. Enkelt är snyggt!

Använd dig av olika nyanser av grått i olika ljusstyrkor och bryt av med en färg i din smak som du vill ska framhävas. Det skapar en neutral känsla på din uteplats och kan kombineras med olika mattor eller snygga sittpuffar.

Om du väljer svarta utemöbler i plast ger det din uteplats ett stilrent och dramatiskt uttryck. Det är också charmigt att använda mässing i samband med den svarta inredningen. Mässing bryter av den klassiska svarta färgen och skapar ett lite vassare uttryck.