Utebelysning

303 st produkter
1703857(9).jpg

På Trademax hittar du utomhusbelysning i en mängd olika varianter och utföranden med olika användningsområden. Allt från säkerhetsbelysning till dekorativ utebelysning för att skapa en mysig hemmiljö utomhus. En sak har de alla gemensamt; de gör ditt hem och tomt betydligt mer säkert, hemtrevligt och inbjudande. Du hittar allt från fasadbelysning med spottar, belysning trädgård till rejäla gatlyktor här hos oss på Trademax. Gör din bostad och dig själv en tjänst och investera i belysning som bidrar till en helt fantastiskt miljö. Ytterbelysning är inte enbart till för att skapa en skön stämning, det handlar lika mycket om att belysa mörka partier av tomten så att hela din tomt kan användas och kännas säker även under den mörka delen av dygnet och året. Det är alltid rätt med belysning utomhus!

Låt ljuset visa vägen med utebelysning från Trademax!

Kom ihåg att utomhusbelysning täcker så mycket mer än bara spotlights, fasadlampor och ljuspinnar till blomsterlådor. Se din trädgård, innergård eller uterum som utrymmen med potential - canvas för dig att framhäva, belysa eller inspireras av precis som du själv önskar. Tänk på vilka tillgängliga ytor du har, var kommer din belysning ute passa bäst - vilken typ av känsla vill du skapa? Det finns många olika kategorier inom utebelysning men i grund och botten så är det dina preferenser och känsla för stil som avgör. Några vanliga och stabila exempel på belysning utomhus som kan vara värda att reflektera kring är: 

  • LED-belysning: Moderna lampor med hög livslängd och låg brukskostnad. 
  • Dimmer: Perfekt för att själv kunna justera ljusstyrkan och hitta rätt känsla eller stämning oavsett vad du gör.   
  • Ljusslingor: Mångsidigt belysningsalternativ där du ofta kan bestämma fritt hur ljuspunkterna ska fördelas. Passar lika snyggt på balkongen som i uterummet eller i trädet. Din fantasi är det enda som sätter gränserna. 
  • Sensor: Fungerar i stil med en klassisk skymningsrelä för att smidigt aktivera din belysning exempelvis när någon rör sig i trädgården eller beroende på solen. Perfekt och enkelt sätt att hjälpa både miljön och plånboken. 

 

Din belysning, dina regler!

 

Trädgården är en plats där vi ofta spenderar mycket tid och hittar både lugn och harmoni. Därför är lite tråkigt att vi bara får uppleva skönheten under dagens fåtal soltimmar. Att använda sig av ytterbelysning är ett smidigt sätt att ge dig möjligheten att uppskatta din trädgård - under kvällar såväl som under det mörkare vinterhalvåret. Vi på Trademax finns här för att hjälpa dig att hitta den belysning du behöver, det är trots allt du som vet bäst. Om du har en tanke eller idé så har vi utomhusbelysningen som tänder och förverkligar din kreativitet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar