Utebelysning

874 st produkter
2055460(1).jpg
Kampanj

Utomhusbelysningar går att få i en mängd olika varianter. En sak har de alla gemensamt. De gör din bostad och tomt betydligt hemtrevligare och inbjudande. Allt från fasadbelysning med spottar till rejäla gatlyktor går det att hitta här hos oss på Trademax. Gör din bostad en stor tjänst och investera i belysning som bidrar till en helt fantastiskt miljö. Inte enbart är denna belysning till för att skapa en skön stämning, det handlar lika mycket om att belysa mörka partier av tomten så att mer kan kännas inkluderat i upplevelsen av ditt hus. Det är alltid rätt med utomhusbelysning!

Låt ljuset visa vägen, såväl utom- som inomhus!

Kom ihåg att utomhusbelysning täcker så mycket mer än bara spotlights, fasadlampor och ljuspinnar till blomsterlådor. Se din trädgård, innergård eller uterum som utrymmen med potential - canvas för dig att framhäva, belysa eller inspireras av precis som du själv önskar. Tänk på vilka tillgängliga ytor du har, passar det bäst med belysning i taket eller på väggen/väggarna - vilken typ av känsla vill du skapa? Det finns många olika kategorier inom utomhusbelysning men i grund och botten så är det dina preferenser och känsla för stil som avgör. Några vanliga och stabila exempel på utomhusbelysning som kan vara värda att reflektera kring är: 

  • LED-belysning: Moderna lampor med hög livslängd och låg brukskostnad. 
  • Dimmer: Perfekt för att själv kunna justera ljusstyrkan och hitta rätt känsla eller stämning oavsett vad du gör.   
  • Ljusslingor: Mångsidigt belysningsalternativ där du ofta kan bestämma fritt hur ljuspunkterna ska fördelas. Passar lika snyggt på balkongen som i uterummet eller i trädet. Din fantasi är det enda som sätter gränserna. 
  • Sensor: Fungerar i stil med en klassisk skymningsrelä för att smidigt aktivera din belysning exempelvis när någon rör sig i rummet/trädgården eller beroende på solen. Perfekt och enkelt sätt att hjälpa både miljön och plånboken. 

 

Din belysning, dina regler!

 

Trädgården är en plats där vi ofta spenderar mycket tid och hittar både lugn och harmoni. Därför är lite tråkigt att vi bara får uppleva skönheten under dagens fåtal soltimmar. Utomhusbelysningen är en smidig väg att ta för att tillföra både värme och ge dig möjligheten att uppskatta din trädgård - under kvällar såväl som under det mörkare vinterhalvåret. Vi på Trademax finns här för att hjälpa dig att hitta det du behöver, det är trots allt du som vet bäst. Om du har en tanke eller idé så har vi utomhusbelysningen som tänder och förverkligar din kreativitet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Dimbar
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj