Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 252 produkter
1
...
11
Dynförvaring och möbelskydd är viktiga för att förlänga livslängden på dina möbler och hålla dem i gott skick. Genom att använda dynförvaring kan du skydda dynor från smuts, damm och fukt, vilket minskar risken för fläckar och mögelbildning. Möbelskydd, som till exempel överdrag eller skyddande filtar, kan hjälpa till att skydda möblerna från repor, spill och andra skador. Det är också bra att regelbundet rengöra och underhålla dina möbler för att förlänga deras livslängd och behålla deras skönhet. Dynförvaring och möbelskydd är därför viktiga investeringar för att bevara och skydda dina möbler.

Med dynförvaring & möbelskydd håller utemöblerna längre

 • Vad behöver jag för typ av förvaring till mina möbler?

  Står möbeln ute i solen kan det vara bra att ta in dynornaoch lägga dem i någon form av förvaringslåda. Vi har fleraolika lådor för just dynförvaring hos oss här på trademax.Vi har olika storlekar att välja på så att de passar eradynor.
 • Jag behöver ett skydd till min hammock, har ni det?

  Ja men visst har vi det. Vi på trademax har billiga ochslitstarka möbelskydd till både hammock såväl som tillutemöblemang av olika slag.
 • Vad behöver jag tänka på när jag ska köpa möbelskydd?

  Storleken är nog det viktigaste. Kolla ordentligt så attdet är rätt storlek på skyddet innan du beställer onlinehär hos oss på trademax, så slipper du skicka tillbakavaran för att byta.
 • Vad är det för material på dynförvaringslådorna?

  Vi har dynförvaring både i stål och konstrotting. Rottingär snyggt men slits kanske snabbare än om du väljer än somär gjord i stål. Det är såklart en smaksak, välj det dutycker bäst om. Vi finns här till din hjälp när du skavälja möbelskydd eller dynförvaring, kontakta oss onlineinnan du beställer just din favorit. Du gör det enkelt,smidigt och bekvämt från trademax.se.