Dynförvaring & möbelskydd utomhus

317 st produkter
535448(9).jpg

Med dynförvaring & möbelskydd håller utemöblerna längre

Om ni har köpt nya fina möbler för att ha utomhus, antar vi att ni vill att dessa ska hålla i flera år framöver. Då ska ni kika på vårt billiga sortiment av möbelskydd och dynförvaring.

Vad behöver jag för typ av förvaring till mina möbler?

Står möbeln ute i solen kan det vara bra att ta in dynorna och lägga dem i någon form av förvaringslåda. Vi har flera olika lådor för just dynförvaring hos oss här på trademax. Vi har olika storlekar att välja på så att de passar era dynor.

Jag behöver ett skydd till min hammock, har ni det?

Ja men visst har vi det. Vi på trademax har billiga och slitstarka möbelskydd till både hammock såväl som till utemöblemang av olika slag.

Vad behöver jag tänka på när jag ska köpa möbelskydd?

Storleken är nog det viktigaste. Kolla ordentligt så att det är rätt storlek på skyddet innan du beställer online här hos oss på trademax, så slipper du skicka tillbaka varan för att byta.

Vad är det för material på dynförvaringslådorna?

Vi har dynförvaring både i stål och konstrotting. Rotting är snyggt men slits kanske snabbare än om du väljer än som är gjord i stål. Det är såklart en smaksak, välj det du tycker bäst om. Vi finns här till din hjälp när du ska välja möbelskydd eller dynförvaring, kontakta oss online innan du beställer just din favorit. Du gör det enkelt, smidigt och bekvämt från trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar