Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Utebord & trädgårdsbord

723 st produkter
Visar 24 av 723 produkter
1
...
31

Populära filtreringar

Ett kvalitativt utomhusbord eller trädgårdsbord från Trademax är en perfekt investering till din uteplats. I vårt sortiment hittar du utebord i mängder av olika färger, former och material. Oavsett om du är på jakt efter ett litet avlastningsbord eller ett rymligt matbord med plats för många, har du kommit rätt! Våra utebord är samtliga givetvis anpassade för utomhusbruk och har ofta praktisk design som till exempel en tilläggsskiva när du behöver förlänga bordet. Hos Trademax finns allt från små cafébord till balkongen till stora utebord som hela släkten får plats runt.

Billiga utebord med hög kvalitet

En av nycklarna till en snygg och funktionell uteplats är ett vackert och stadigt utebord. Hos oss på Trademax hittar du stilrena och trendsäkra utebord som håller hög kvalitet. Vilket utebord du än letar efter - runt, kvadratiskt, avlångt, stort eller litet - är chansen stor att du kan hitta det här. Våra utebord kommer från välkända och välrenommerade utemöbelstillverkare som Hillerstorp och Comfort Garden. Här finns utebord i en mängd olika utföranden och material, som exempelvis konstrotting, trä, naturrotting, plast, aluminium. Är det ett utebord i trä du går och drömmer om? Eller funderar du på ett trädgårdsbord i aluminium? Om du vill ha utseendet och känslan av trä, men minimalt med underhåll kan vi rekommendera dig att välja ett utebord i Aintwood eller Gaumo™. För dig som gillar möbler i rotting har vi många utebord i materialet konstrotting, som knappt kräver någon skötsel alls och kan lämnas ute året runt. För att förlänga livslängden rekommenderar vi ändå att du underhåller dina utemöbler. På så sätt håller du loungesoffan ren och fräsch över hela säsongen! Du hittar allt ifrån rengöringsprodukter anpassade till olika material, till träolja och impregnering och annan möbelvård här

 

Praktiska trädgårdsbord för alla stilar

Vi har Sveriges största sortiment av utemöbler och den stora variationen gör att du lätt kan hitta ett bord som passar just din uteplats. Här kan du duka upp frukosten, saftkalaset eller buffébordet under sommarfesten. Planerar ni för släktfest har vi naturligtvis också förlängningsbara utebord, som går att göra större i en enkel handvändning. Välj mellan trädgårdsbord i en mängd olika storlekar, utföranden och stilar. Kanske föredrar du en robust variant som tål både väder och vind? Eller ett lätt trädgårdsbord som du enkelt och smidigt kan förflytta mellan terrass och gräsmatta? Oavsett dina behov och önskemål så kan du vara säker på att du kan hitta ett utebord i din smak hos oss på Trademax. I vårt sortiment hittar du bland annat: