Loungestolar utomhus

171 st produkter
535487(7).jpg

En loungestol utomhus är det perfekta valet för dig som vill koppla av och njuta av sommardagarna. Med en loungestol kan du skapa en avslappnad och bekväm utomhusmiljö där du kan slappna av och njuta av naturen. Hos oss på Trademax hittar du ett brett utbud av loungestolar för utomhusbruk i olika färger, former och material.

Loungestol utomhus - Skapa en avslappnad utomhusmiljö

Vilket material är bäst för en loungestol utomhus?

Det finns flera olika material att välja mellan när det kommer till loungestolar utomhus. Material som teak, rotting och aluminium är populära val på grund av deras hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind. Valet av material beror på personliga preferenser och vilken stil du vill skapa i din utomhusmiljö.

Finns det loungestolar för utomhusbruk med kuddar?

Ja, många av våra loungestolar för utomhusbruk kommer med kuddar för extra komfort. Kuddarna är oftast tillverkade av vattenavvisande material för att tåla regn och fuktighet. Se till att läsa produktbeskrivningen för att se om loungestolen du är intresserad av kommer med kuddar eller inte.

Kan jag använda min loungestol utomhus vid poolen?

Ja, loungestolar är härliga att möblera med vid poolen. Välj gärna en loungestol som är tillverkad av ett material som tål fuktighet och som har en vattenavvisande kudde.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar