Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 1598 produkter
1
...
67

Populära filtreringar

När sommaren närmar sig och vi längtar efter mer tid utomhus, är det dags att investera i billiga utemöbler i trä. På Trademax hittar du ett stort utbud av billiga och högkvalitativa utemöbler i trä. Med vårt breda utbud av träutemöbler kan du skapa en naturlig och avslappnad atmosfär i din trädgård eller på din uteplats. Vårt sortiment inkluderar allt från klassiska trädgårdsbänkar till moderna matgrupper, alla tillverkade av hållbara och väderbeständiga träslag. Låt oss tillsammans skapa den ultimata uteplatsen med en trämöbel utomhus.

Vad är fördelarna med trämöbler utomhus?

Trämöbler utomhus är ett hållbart och lättskött material som tål väder och vind. De är också robusta och kan stå emot mycket slitage. Trämöbler har en naturlig skönhet som är unik för varje möbel, och de blir bara vackrare med tiden när de utsätts för sol, regn och vind. Så om du vill ha utemöbler som kommer att hålla i många år och samtidigt se fantastiska ut, är trämöbler utomhus ett utmärkt val.

Vilka träslag är bäst för trämöbler utomhus?

De mest populära träslagen för trämöbler utomhus inkluderar teak, ek, cederträ och robinia. Teak är ett hållbart och tåligt träslag som tål väder och vind väl. Ek har en varm och naturlig ton och är också tåligt. Cederträ har en ljusare ton och är lätt att underhålla. Robinia är ett hållbart och lättskött träslag som är perfekt för trämöbler utomhus. Valet av träslag beror på personliga preferenser och budget.

Vad bör jag tänka på när jag väljer utemöbler i trä?

När du väljer utemöbler i trä bör du tänka på storleken på din uteplats, antalet personer du förväntar dig att använda möblerna och vädret i ditt område. Du bör också tänka på möblernas stil och design och se till att de passar din övriga trädgårdsdekoration. Välj utemöbler i trä som är robusta och hållbara för bästa resultat.