Utefåtölj & loungefåtölj

293 st produkter
971969(1).jpg
Kampanj
Populära filtreringar

En klassiskt vacker utefåtölj gör sommaren så mycket skönare, på så många plan. Vad sägs om en loungefåtölj i konstrotting med naturligt utseende, men som tål att stå ute i alla väder? Eller en modern rund utefåtölj i grönlackat stål? Piffa upp fåtöljen med en gosig fårskinnsfäll och färgglada dynor och så har du din favoritplats för sommaren ordnad. Trademax har en mängd olika utefåtöljer att välja mellan. Välj efter behag och behov - vi bjuder på frakten och har 365 dagars öppet köp!

Utefåtöljer och loungefåtöljer i olika modeller och stilar

För att få ett välkomnande hem gäller det att göra alla gemensamma ytor trivsamma, även i utemiljön där vi kanske vistas mer än inomhus under sommarsäsongen. Nu går vi mot trenden att vi inreder våra uteplatser med samma känsla och passion som vi inreder våra hem med. På Trademax har vi allt du behöver för att göra uteplatsen mysig och inbjudande. Se till att investera i väl valda utemöbler eller loungemöbler och skapa små rum i trädgården. En loungefåtölj gör underverk för atmosfären på uteplatsen eller i uterummet. För den som söker avkoppling är en loungefåtölj ett utmärkt val där du kan sjunka ner bekvämt och njuta av friskluften. Kombinera gärna olika modeller av utefåtöljer för att skapa en uppfriskande och varierad utemiljö. Är du på jakt efter utemöbler i den klassiskt lantliga stilen har vi fåtöljer i naturrotting och konstrotting som passar ypperligt till exempel i ett växthus eller inglasat uterum. Gillar du det moderna, urbana, kanske med lite retrokänsla, har vi utefåtöljer och utemöbler för dig också! Våra utefåtöljer är tillverkade i tåliga material som stål och aluminium, samt trämaterial som furu och teak. Vi har även stapelbara utefåtöljer, smart när du ska ställa undan utemöblerna för vinterförvaring. Hur du än vill inreda har vi allt för ett välkomnande hem!

 

Rusta för en skön vår och sommar i trädgården

Öppna upp dörrarna mot trädgården och låt trädgården bli en naturlig plats för avkoppling och socialisering. Hos oss på Trademax hittar du utemöblerna som gör ute till det nya inne. Vi erbjuder relaxmöbler som är sköna och stabila att sitta eller ligga i, men även cafégrupper, matgrupper, loungemöbler, hammockar, hängmattor och trädgårdsbänkar. För att skapa en härlig rumskänsla är det vanligt med en paviljong eller ett parasoll, och varför inte förlänga utomhussäsongen med hjälp av terassvärmare? Men en fin pläd blir det extra mysigt att krypa upp i din utefåtölj när sommarkvällarna blir lite svalare. Se till att optimera din uteplats för en härlig utomhussäsong - Handla tryggt och säkert hos oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Vattentät
Varumärke
Tvättbar
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Stapelbar
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj