Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 149 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

På jakt efter den perfekta utefåtöljen eller loungefåtöljen att koppla av i under sommaren? Hos Trademax finns det ett brett utbud av utemöbler och loungemöbler att välja mellan för att skapa en mysig och inbjudande utemiljö. Från klassiska fåtöljer i rotting till moderna stålalternativ, oavsett stil och behov finns det något för alla.

Trademax erbjuder ett brett utbud av utemöbler för att skapa en bekväm och avslappnande miljö utomhus. En av de mest populära möblerna i vårt sortiment är loungefåtöljer för utomhusbruk. Dessa fåtöljer ger en elegant touch till din uteplats och är perfekta för att koppla av i solen eller under stjärnorna på natten.

Kombinera gärna olika modeller av utefåtöljer för att skapa en varierad miljö och investera i en paviljong eller ett parasoll för att förlänga utomhussäsongen. Hos Trademax har du även smidig leverans och 365 dagars öppet köp!

Utefåtöljer och loungefåtöljer i olika modeller och stilar

 • Vilket material är bäst för utomhusfåtöljer?

  Trademax utomhusfåtöljer finns i en mängd olika material, men de bästa alternativen för utomhusbruk är i allmänhet material som tål väderförhållanden. Utefåtöljerna på Trademax är därför tillverkade av tåliga material som stål, aluminium, trämaterial som furu och teak, metall, trä samt naturrotting och konstrotting. Valet av material beror dock på personliga preferenser, underhåll och stil.
 • Kan jag använda en loungefåtölj utomhus hela året?

  Ja, men det beror på klimatet i ditt område. Vissa material tål inte extrema väderförhållanden, och i områden med kraftig regn eller snö kan det vara bättre att ta in utomhusmöblerna under perioder med dåligt väder. Kontrollera alltid produktens specifikationer för att se hur väl den tål väderförhållandena.
 • Kan jag kombinera olika modeller av utefåtöljer?

  Ja, det är en utmärkt idé att kombinera olika modeller av utefåtöljer för att skapa en uppfriskande och varierad utemiljö.
 • Hur underhåller jag mina utemöbler för att de ska hålla längre?

  För att hålla dina utemöbler i gott skick under en längre tid bör du regelbundet rengöra dem med mild tvål och vatten. Skydda dem också från starkt solljus och regn genom att placera dem under ett tak eller använda en möbelöverdrag när de inte används. Dessutom är det en god idé att förvara utemöblerna inomhus eller i ett skyddat område under vintern.