U soffa sammet

11 st produkter
Kampanj
  • Sammet
795849(27).jpg

Sammet är ett material som skapar en känsla av lyx och elegans, och när du väljer en u soffa i sammet ger du ditt hem den exklusiva atmosfären. Hos oss på Trademax hittar du flera modeller där du kan välja den färg som passar bäst in.

Välj en vacker u-soffa i sammet

Vilka fördelar har en u-soffa i sammet?

En glänsande u-soffa i sammet ger en speciell känsla av lyx och tyget gör det mjukt och behagligt att sitta ner. När du har en u-soffa i sammet kan du låta resten av inredningen i rummet vara enkel och diskret eftersom soffan blir medelpunkten. En u-soffa i sammet från oss på Trademax ger plats för vänner och familj men är också skön och bekväm att sträcka ut sig i.

Hur inreder jag med en u-soffa i sammet?

När du har en elegant u soffa i sammet från oss på Trademax behöver rummet inte så mycket mer. Du kan välja både tidlösa eller moderna textilier och bord att komplettera inredningen med, en u soffa i sammet passar till allt. En välplanerad belysning ger tyget möjlighet att komma till sin rätt.

Hur sköter jag en u-soffa i sammet?

Sammet är ett slitstarkt men mjukt och formbart material som ger efter för tryck. Dammsug därför din u soffa i sammet regelbundet med borste på låg styrka. “Kamma” gärna luggen med en mjuk borste så kommer tygets vackra lyster fram. Använd bara vatten i nödfall, om det blivit svåra fläckar. Har du frågor om din u soffa i sammet är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundsupport.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj