Filt & pläd

118 st produkter
REA
1940418(1).jpg
Populära filtreringar

En pläd representerar flera saker. Det är någonting mer än enbart ett tyg som värmer frusna fötter. Det erbjuder en omfamning, antingen helt för dig själv eller tillsammans med någon du tycker om. När du är uppkrupen i soffan eller fåtöljen är en pläd det perfekta tillvalet för att den mjuka och varma känslan ska infinna sig. Med en pläd ger du dig själv, den du tycker om och ditt hem en enkel genväg till att hitta extra värme, och att det på samma gång höjer stämningen gör det knappast sämre. Med en pläd är det också lätt att charmas av både värmen den ger och bidraget den gör till din inredning, vilket gör det extra troligt att du kommer köpa på dig fler. Lyckligtvis har vi många olika fina plädar i vårt sortiment här på Trademax!

En pläd är inte enbart ett sätt att få extra värme, det är också något som bidrar till rummets inredning. Det är en lättarbetad produkt, ett tyg som kan anpassas och flyttas lite som man vill och fortfarande se bra ut i olika positioner. Välj en av våra plädar, både för inredningens och mysighetens skull. Du hittar många olika varianter här i vårt sortiment, alla redo att göra ditt hem både vackrare och varmare. Med oss på Trademax blir det lätt att köpa plädar online, och du kan också kosta på dig att vara kräsen i ditt val. Ett stort sortiment gör just det, ger dig möjligheterna att välja precis som du vill. Personlig anpassning och unika kombinationer är med andra ord något som är i händerna på din egen kreativitet. Vi på Trademax ger dig möjligheterna att vara just det!

Det är en lättarbetad produkt, ett tyg som kan anpassas och flyttas lite som man vill och fortfarande se bra ut i olika positioner. Välj en av våra plädar, både för inredningens och mysighetens skull.

Välj en pläd med kvalité

Vi på Trademax tummar aldrig på kvalité. Vi vet att våra kunder återvänder till vår butik på nätet för att vi är mycket noggranna i våra urval av produkter. Det betyder att du alltid kommer att kunna förvänta dig den högsta av kvalité, både på den pläd du köper från oss och själva servicen. Vi värnar om att hålla en kvalitativ service från första beställning tills dess att du har din nya pläd i ditt hem. Denna inställning har gjort att vi fortsätter att växa och att fler nöjda kunder beställer från oss. Därför kommer de snygga plädar som vi kan erbjuda er här alltid vara av utmärkt kvalité och uppfylla de behov som ni har.

Funderar du på något kring hur du köper plädar online, eller vill du veta mer om våra produkter? Då kan du höra av dig direkt till oss så kommer vi att hjälpa dig med precis det du behöver. Oavsett om det så är en enkel fråga om tyget i våra plädar eller om frakt och retur är fri (det är den). Välkommen att köpa din nästa pläd på Trademax – butiken på nätet som älskar att ge kvalité!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
REA