Filt & pläd

87 st produkter
REA
1980007(3).jpg
Populära filtreringar

En filt är så mycket mer än bara en värmande pläd. Filten erbjuder en omfamning av värme och komfort, perfekt för stunder av avkoppling i soffan eller fåtöljen. Med vårt breda sortiment av vackra filtar & plädar på Trademax har du inte bara möjligheten att höja mysfaktorn hemma utan kan de bidrar även till en genomtänkt inredning. Välj bland olika varianter och storlekar av filtar i högsta kvalitet från oss på Trademax. Vi lägger stor vikt vid högsta kvalitet i våra produkter och service, så du kan känna dig trygg med ditt köp hos oss.

Välj en pläd med kvalité

Vad är skillnaden mellan filt och pläd?

Skillnaden mellan en filt och en pläd ligger främst i materialet och användningsområden. Filtar är ofta tillverkade av ull eller syntetiska material och ger extra värme, perfekta för kalla dagar. Å andra sidan är plädar vanligtvis tunnare och kan vara tillverkade av material som bomull eller akryl.

Hur kan jag bäst matcha min pläd med resten av inredningen?

För att inreda med filt och pläd för att matcha inredningen, välj filtar och plädar som kompletterar färgschemat och materialen i rummet. Skapa intresse och kontrast genom att använda mönster och texturer. Placera dem strategiskt runt i rummet för en inbjudande känsla och skapa en ombonad atmosfär genom att lager-på-lager teknik. Glöm inte att låta din personliga stil och intressen speglas genom dina val av filtar och plädar.

Vilket material ska välja på min filt eller pläd?

När du väljer material för din filt eller pläd är det viktigt att överväga både praktiska och estetiska faktorer. Om du söker extra värme och komfort, är ull ett utmärkt val med sin fantastiska värmeisolering. För en lättare och luftigare känsla kan bomull vara det perfekta valet, särskilt under varmare månader. Utforska olika material och upptäck det som passar din unika stil och behov bäst, för att skapa den ultimata inredningsupplevelsen.

Filt - Gör det mysigt i soffan med en pläd!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA