Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 34 produkter
12

En bäddsoffa är ett utmärkt val för dig som behöver en bra och smidig plats att lägga gästerna på när de kommer, och samtidigt vill ha en riktigt skön hörna att sitta i under dagtid. En bäddsoffa med dubbeldivan, eller en U-soffa som den också kallas, är det ultimata lyxvalet för dig som vill kombinera det bästa av två världar.

Maximera gästfriheten med en bäddsoffa som är en U soffa

  • Kan jag tvätta min U bäddsoffa?

    En U-bäddsoffa med avtagbar klädsel kan tvättas. Varje soffa är såklart unik, och det är viktigt att du läser på om materialet på soffan innan du kör det i tvättmaskinen. Vissa material kan behöva kemtvättas. Det bästa är om du regelbundet städar din soffa, och tar bort fläckar på en gång med rengöringsmedel anpassat för just din soffa.
  • Kan jag använda en bäddsoffa i stället för en säng?

    Det är ett väldiskuterat ämne, men med en soffa som är precis lika bra som en säng så är det fullt möjligt att använda din U-bäddsoffa som din säng. Med en bäddsoffa kan du ju inte välja en madrass som passar dig bättre, men du kommer garanterat att sova gott i våra U-formade bäddsoffor.
  • Vad jag ska tänka på vid köp av U bäddsoffa?

    Fundera över vad som är viktigast för dig. Är det designen eller färgen på soffan? Är det komfort eller hur praktisk den är? Dina behov är såklart det absolut viktigaste när du väljer en bäddsoffa, en u bäddsoffa fyller de flesta behov. Vilket material du väljer spelar också roll. Om du har barn eller husdjur kanske du vill välja en soffa i ett slitstarkt material.