Säng med förvaring 140 cm

Visar 34 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • 140x200
Säng med förvaring 140 cm är en praktiskt sängtyp som ger dig fördelen av att även kunna förvara saker så som sängkläder. Säng med förvaring 140 är en rymlig säng för en person perfekt för studentrummet eller för den som bor trångt då du kombinerar en kompakt säng med förvaring. Välj en säng med förvaring i 140-bredd från Trademax om du vill optimera boytan men samtidigt behålla komfort och kvalitet i sängen.

Passar en 140 cm säng med förvaring i ett barnrum?

En säng med förvaring passar utmärkt i ett barnrum därbehovet av att kunna stuva undan saker ofta är stort. Ensäng som är 140 cm bred är dessutom en säng som barnet kanväxa med, då bäddmåttet är mer än tillräckligt även föräldre barn och tonåringar.

Finns det sänggavel att köpa till en 140 cm bred sängmed förvaring?

Ja, hos oss på Trademax hittar du ett generöst utbud avprisvärda och fina sänggavlar som fungerar utmärkt tillsängar med förvaring. Vi har sänggavlar för både 140 cmsängar och sängar av andra mått.

Vilken typ av förvaring finns till en 140 cm säng?

Vi erbjuder högkvalitativa kontinentalsängar med inbyggdförvaring under madrassen. Med den här typen av smidig ochsmart konstruktion kan prylar, lakan, kläder och annatenkelt gömmas undan utan att man behöver använda lösa lådoreller liknande under sängen.

Är det möjligt att hitta en billig 140 cm med förvaringpå nätet?

Självklart. I vårt sortiment erbjuder vi högkvalitativa 140cm sängar med förvaring till riktigt bra priser. Hos oss ärdet dessutom enkelt och smidigt att handla online, oavsettprodukt. Upptäck Trademax du också, och handla din nyadrömsäng redan idag.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Funktion
Bäddmått (1)
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Typ
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj