Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Cafeset - för den lilla uteplatsen

294 st produkter
Visar 24 av 294 produkter
1
...
13

Det behövs inte så stort utrymme för att skapa en trivsam uteplats att sitta på. Hos oss på Trademax hittar du ett flertal vackra cafemöbler i modeller som passar in i alla miljöer. Du kan ha ett cafeset på balkongen, altanen eller på uteplatsen och du har då din egen privata plats att sitta ner med en kopp kaffe, en tidning eller för en pratstund med en vän. En cafegrupp kan även vara ett härligt inslag i din trädgård under ljumma sommarkvällar.

Skapa en trivsam uteplats med ett caféset

  • Var kan jag ställa ett cafeset?

    En cafegrupp blir en plats att sitta ner för att ta en fika eller en lättare måltid så det behövs inte mycket utrymme för att den ska få plats. Hos oss på Trademax kan du hitta cafegrupper som passar in på en liten lägenhetsbalkong eller på en klippa vid havet. Har du trädgård blir det fint med en cafegrupp i bersån, under ett träd eller på altanen.
  • Är en cafegrupp väderbeständig?

    Cafeset kan stå ute i alla väder så du behöver inte oroa dig om det börjar regna. Det är också skönt att kunna låta den stå kvar under den kallare årstiden, för det är då en stund i solen blir extra värdefull. När du väljer cafemöbler från oss på Trademax får du en färdig möblering som du kan ställa ut direkt.
  • Hur sköter jag mina cafemöbler?

    De cafemöbler du hittar hos oss på Trademax är till för att klara alla väder men de kan ändå behöva torkas av med en fuktig trasa ibland. Damm och pollen är lätt att torka bort men du kan också använda vattenslang och ett milt rengöringsmedel. Har du frågor om våra cafeset är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.