Cafeset - för den lilla uteplatsen

284 st produkter
Kampanj
1324015(1).jpg

En cafégrupp är en nättare utemöbelgrupp som är perfekt för den mindre uteplatsen, balkongen, växthuset eller den egna bryggan på lantstället. Cafémöbler är ofta hopfällbara och stapelbara vilket gör dem smidiga att flytta runt på uteplatsen samt att förvara när de inte används. Hos Trademax hittar du många caféset, tillverkade i material som stål, svenskt furu eller konstrotting. Komplettera gärna dina cafémöbler med sköna stolsdynor som förhöjer både det estetiska intrycket som sittkomforten.

Cafegrupp till hemmet eller caféet

En cafegrupp är en utmärkt lösning för dig som ska inreda ett mindre utrymme utomhus. Det kan vara den lilla balkongen eller bara en solig vrå i trädgården. Naturligtvis kan det också vara så att du söker cafémöbler till ditt café, din rörelse eller restaurang. Med våra cafémöbler får du enkelt dina gäster eller kunder att sitta skönt utan att det behöver kosta skjortan. Möblerna är anpassade för att klara de krav som ställs på café- och restaurangmöbler. Det innebär till exempel att stolarna och borden är smidiga att ta fram, stapla och flytta runt, samt att de är lätta att rengöra och underhålla. Dessutom är de ofta tillverkade i slitstarka och väderbeständiga material för att de ska kunna användas ofta och länge.

Trademax har cafemöbler bland annat i:

  • Trä
  • Konstrotting
  • Stål
  • Aluminium
  • Akacia
  • Gjutjärn

Köp en komplett cafegrupp hos Trademax och spara pengar! Vi levererar snabbt och säkert till din dörr - helt utan fraktkostnader.


      

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Vattentät
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Bäddmått
Stapelbar
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj